Lähteenä käytetty muistaaksein Mimosa maanmainioit lokisivustoi. Eli idea o iha härskist varastettu siält. Näit sai iha itte keksi 5-10 kappalet ja loput viistoist keksittä naapuri papal.

 

OLLIKKALAN KURSSITARJONTA KEVÄT 2008

Aivot tarvitsevat virikkeitä, miksi et siis osallistuisi Ollikkalan maan mainioille kursseille, jotka hakkaavat asiapitoisuudellaan mennen tullen kansanopiston ikävystyttävät runonlausuntakurssit. Tässä muutamia suosituimpia kurssejamme.

 

MIEHEN SIELUNELÄMÄ-kurssi

50-vuoden intensiivikurssi, jonka jälkeen voit unohtaa kurssilla käyneesikään.

 

KISSAN PALVELIJASTA, KISSAN MASTERIKSI-kurssi

Kurssin käytyäsi luulet saavuttaneesi jotain, kun heräät vain kolme kertaa yössä päästämään kissaasi sisään tai ulos.

 

VALLOITA OMA SÄNKYSI-kurssi

Kurssin jälkeen kykenet vaatimaan neljännestä maksamastasi sängystä omaan käyttöösi.

 

EIKÖ KANSSA-AUTOILIJASI KÄYTÄ VILKKUA-kurssi

 

Kurssilla opit monta uutta kansainvälistä käsimerkkiä tilanteisiin, joissa olet odottanut turhaan risteyksessä autoilijaa, joka päättääkin kääntyä ilman vilkkua yllättäen oikealle ja sinä jäät odottamaan loputtoman pitkien autojonojen seuraavaa pientä rakoa päästäksesi tielle.

 

SUKKULOI SUJUVASTI ANTERNEEN AKVAARIOSSA-kurssi

 

Vain tosi pallokala-opiskelijoille. Lupaamme opettaa esim. sujuvasti blokipohjan vaihdon.

 

PATOLOGISEN VALEHTELIJAN DIEETTI-kurssi

 

Kurssin jälkeen todella uskot, että syötyäsi lautasellisen kiinankaalia ja ananasta vatsasi on täynnä. Sekä, että porkkana todella maistuu paremmalta kuin Fazerin sininen. Lisäksi kurssilla opetetaan miten syödä viinirypäleitä saamatta kammottavia ilmavaivoja.

 

YÖSYÖNNIN ABC-kurssi

 

Käytännön niksejä mitä tehdä, jos aamulla heräät onnellinen hymy kasvoillasi, kädessäsi jotain jähmeää, lämmintä ja paksua. Avattuasi silmäsi huomaat, että miehesi nukkuu selkä sinuun päin ja kädessäsi, poskesi vieressä on puoliksi syöty HK Blå.

 

RUÅTTALAISEN OSTOSHELVETIN SURVIVAL-kurssi

 

Kurssilla paneudutaan mm. miten selvitä ulos ruattalaisesta ostoshelvetistä käyttämättä enempää kuin 30 euroa välttämättömiin tarvikkeisiin, joita ilman et voi elää.