Mää elä taas jotta matalapaine kaut. Yleensä talvel mul o energia ko piänes kyläs, mut nyy o huano.

Sit ko mää e tee mittä mul tule syylline olo.

Mul tuli syylline olo, ko mää poisti kaik tulle blokiystävie vuaratus-teksti tiarotuksekki. Nimittäs mul oli syylline olo ko mää e jaksanu mennä lukama niit ja niit rupes olema aik moine määrä. No sit tiätenki tuli syylline olo poistost ja sit mää toivosi, et ko tulis ny va nopiast lisä päivityksi, ni näyttäsis taas semmoselt, et mullaki o blokiystävi. Nii-i, mää tiärä...

Sit mää kirjoti feispuuki et mää ole ni väsyny ko oli ni pitkäveteisel luennol tänäpä. Sama aika tuli 45 minutti ohjelmast semmone tiarotus, et kui ihmise ova saane potkui ko ne ova arvostelle tyäpaikkasas . Mää haluaisi korosta, et ei tyäpaikas mittä vika ol, eik ollu siin luennossaka. Miälenkiintost see oli katto, pyärtyks se luennoittija sinne laval ja mite se ihmine tuhoa hyvi tehry luentorungo iha tyysti. MUT itte asia oli hyvä ja mää aio käyttä luennorunko yhres toises tyäs. Siis iha törkeest kaappa toise kirjottama teksti .

Mee jutelti tänäpä palkakorotuksist. Rva Pomo sanos, et ko semmose ova ajakohtasi, ni niist keskustella. Sit hää sanos, et hää kyl orotta tuloksi kans. No se o selvä ja nii pitä ollakki. Mut melke mul pääs semmone pikkane ajatus päähä, et jos vaik tulis muutama euro lisä tili, ko Rva Pomo sano, et Olga, sust o kyl näkyny hyvi, et sul o ollu raskas ja vaikia vuas takan . Jaa, no jos mää saisi eres pittä sen vanha palka sit.. tai eres sen tyäpaika, vaik vähä halvemmal. Tai, et pääsisi eres asiakkaks.

Joutuukoha siit jo tuamiol, jos o jutellu feispukis ja vuaratukses kummassaki tyästäs? Mää varma jouru. Mut jos mää saisi yhryskuntapalvelu. Vaik josa hulluje huane pual. Vaik ilma avaimiki.