Mää lueskeli tosa noit väli jäänei Mr.Vitutukse jutui ja siäl oli semmone vuarekiarros kertova juttu. Mää jäi hunterama, et misä aluel se Misteri mahtaa asuu, ko joka vuare ajal oli joku joku onnetoine häntäheikki häntäätäs heiluttamas. Mul tuli viime viikol kaverini kans käymä juttu miäle. Viime viikkoha oli kauhhia nätti ja lämmi.

Tää mun kaveri o tommone pikkane, hoikka, kaunis naine (naimisis ja muutama lapse äiti) ja hää oli ollu ottamas aurinko vapapäivänäs Salo kaupunki virkistysaluel Vuahesaares. Hää siin sit ihmettelemä ehtol feispuukis, et misä Ladamiäs o, ko ei ol näkyny? Meit oli muutama heti käryl, et mitä hää tarkotti. Päivitelti siin, et onk see kuallu, jos ei näkyny näi kaunin päivän ja vähä voivoteltinki si. Ruvetti siin sit päivittelemä, et harmito toi on ja olis tarvinnu saara vireolki häne, oike ruvetti siin sit suunnitelema, et jos Ladamiäs o henkis viäl ni, kyl see nauhal tartte saara..

Ladamiäs o iäikune ittesä paljastelija Vuahesaares ja toine häne lempipaikkas o pääväylä varrel hipelöirä itteetäs Larassas. Ku mää oli parikymppine, hänel oli punane perus lada, mul ja mun nuarimmal siskol o 6 vuat ikäero, pikkusisko aikan hää oli vaihtanu sinise lara. Pynteri nuaren kerra soitti poliisikki häne peräsäs, mut ei virkavalta korvaatas lotkauttanu. Sanova, et jos hee hakeva sen siält pois, ni se o puale tunni pääst takas, et ei see mittä te. No ei te, mut on se ny kuitenki hiuka kiusallist, jos nuari bikini pukuisi tyttöi kyttä, itteetäs hipelöire puun takan silmä pullollas.

Jota o tapahtunu, ko nyy lähempän nelikymppi ihmetellä, et misä Laramiäs o?

Seuravan päivän oli viästi naamakirjas, et Laramiäs oli tullu aitio paikalles. Huakasti kaikki syvä helpotuksest maalima maka paikallas taas.

Pakko mun oli kuitenki kysy, et kumpi o per vers simpä paljastella matootas, vai peljätä itsesäpaljastelija pualest, et se o parantunu tai kuallu. Saatikka haluta saara se digikamera filmil.........