Tee ei uskois mut näinki rauhallisest ihmisest ko Olkast tule iha peto, ko see päässe rati taakse. Kaasujalk o raskas ja ohitte olis menevä miäl, mut muu o myäs siunattu nii piänel rahavarannol, et autost ei kauhiast tehoi löyry. Perusmalli, vakaa ja tasaane. Niiko emäntänsäki.

On muutama assia, mikä muu erityisest ärsyttä maantiäliikentees. Ensmäne ja kaikkein enite päähä ottava o se, ko ihmise ajavat ilma valoi. Mitä fuck o osta kallis auto, jos siin ei ol valoi tai vilkui käytös. Tai onks nee ni kallei varaossi, et niit ei viitti ussiast käyttä. Toine o ko ihmise ohitteleva hullu lail ruuhkis ja samal jumittava koko jono ja suat aiheuttava vaaratilantei. Kolmas o see, ko mene moottoritiän rampilt tiäl ja see siäl jo ajava saatana puusilmä ei vaihra vasemmal kaistal, et pääsis jouhevast ja turvallisest tiäl. Ja kolme ja pual o se ko vilkuttaa vaihtavansa kaista, ni toine ei jousta ja pääst sinne kaistal. Satans också!!

Harvemmi ärsyttävi assioi o vanhat ihmiset, jokka varovaisuuttas aiheuttavat vaaratilantei. Ko nopiammat hermostu heihi ja sit oli sellane mamma ko ajeli kultakääryt kaulas pyärätiäl ja ylitti pikku punasellas Salojoeki kävelytiät ja kääntys menemä alikulkusilla alitte Ekamarketti. Mut see ny oli juttu erikses. Äiree sen ponkas ja soitti polliisil, vaik huvittavaa se oliki, ni kysymykses oli kuitenni vaaralline tilanne.

Muu sit otti päähä eilä yks valkone astra, ko meni mun ohitte oikialt pualelt moottoritiält, ko mää oli just pääsemäs reka ohi 130 km/h ja joutusi tekemä hätäjarrutukse, ette mää olis viäny silt perssit poies ja see törmänny siihe rekka. Perkele, että otti luanno pääl.

Kerra mää pääsi tyyppama Roseta uut bemari ja luaja ko see oli ihanaa. Kyllä jumatsuka mentti, eikä meinattu. Itte ottasin kyl urheilumallise mersu, jos sitä mult kysyttäs.

Noo eilä mää oli se pikkiriikkise harma autoni kans (1,2 kone, eli pikkiriikkine, mopo!!) menos kotti ja alko ärsyttä ko mont auto vilkutti valojas mul. Kyl mää sen ymmärrä, et mää ole valovoimane ja näyttävä kuski, mut täyttyyks sitä ni vilkutella?? Ensteks mää ajatteli, et tiä o ni epätasane, et siks valot vilkku, mut neljänne jälkke, mää tosissain ihmetteli ja alo kattoma mittaritaulustoain. Siin näytti ettei mul o valoi pääl, mul o ain valot pääl, pakko ko o ni pimmiä itte. Jumalaut, valo oliva pimiä. Mää säikähri ja siunaama. Ja sit pääti, et se o Helena vika, ko see vei auto hualto...see vei auto hualto..ei Helena ittekä koska sammuta valoi..perkkele poja..hualtopoja nee oliva. Sammuttiva mun valo. Jaa mää oli ajanu vaik kui kaua ilma valoi. Mää terroristi. Perkele, et otti taas luannol...