Tein tuassa muutama aika takaperin itteni kans sopimuksen, että yritän kohottaa vähän kuntoa. See o nimittäs ni, etten oo ollu ikinu kuunaan päivänä ni huanos kunnos, ko nyy. Oliha mää tosa viime vuaren pualel kuntotestis, mutten mää olis ni huanoo tulost orottanu. E, vaikken ol vuate mittä kuntoni ete tehnykkä. Kunto oli yks`selitteisest erittäin huano. Siihe ei ollu sit oike mittä sanomist. No mää sopisi, et liiku 3 kertta viikos vähintäs kol vartti. Mää tuli äskönki lenkilt, meni muuto 40 minuutti, mut oli tyytyväine kuitenni.

Mää ole ny konkreettisest kuunnellu kroppaani ja siält ei mitä hyvä kuulu. Selkä o kipiä ja mää syä päivittäi kovii kipulääkkei. Nukkumine ei oike onnistu, ko kipulääkkeire, lihasrelaksanttie ja nukahtamislääkkeen kans. Tähä kaikkee täyty syärä mahalääkkei, et see kestäs tän lääkerasitukse. Muu närästä koko aja jumalattomast. Huimaa ja oksetta. Et ei men hyvi Olga kropal. Äsköse lenki jälke olo o paremp henkisest, mut selkä ja oikia nilkka särkevä. Mul o mun jalal teetetyt pohjallise ja hyvä lenkkitossu, mitkä ova jeesanne paljonki tätä liikkumist. Uira mää ole ain tykänny, mut nyy mää henkästy iha muutamast verost. Punttist ei ny oike suasiteltu, ko helpostas voi tehrä painoil väärä liikke ja selkä mennä huanompa kunto. Vesijuaksuuki mää tee liia nopiaa, liia suuril liikkeil. Mää oli fysioterapias ja muu opetetti kol vartti makama seljäl ja koukistama nilkka ylös ja alas. Liike ei sais olla nyy pal rasittavampa ja toki muitaki samalaissi jumppaliikkei näytetti ja harjotelti. No arvakka va onk mul mittä kärsivällisyyt näperrellä jotta tollast. Mää ole tottunu tekemä laajoil kaaril ja suuril eleil ja vauhril mun hommani. Mikä onki tyän teo lisäks suurin syy, miks nyy olla täsä paskamaises tilantes.

Kroppa sano myäski, et kevät lähesty. O aik vetäyty kuare ja alkka tekemä kualema. Kaik uus kasva ja mää kuale. Huntera, et tarttis lisätä serotoniini saanti, ettei menis kovi ales. Mut en tykkä siitäkä. Nimittäs tee mää mitä tahas, aino mikä oikiast autta mun olo, o syämine ja sitä nyy pitäsis välttä. Mää ny taas va huntera, et mite mää ny selviä tän kevätkaure, mikä näyttä kropa ja aivoje puolest pitkäst aikka tavattoma vaikialt??