Voi jee ko oli mukava tänäpä. Tai oikestas koko viikoloppu.

Oli kovi väsyny ja ärsyyntyny perjanta ko ajeli talol ja hunterasi, et nyy tartte pitä kiäli keskel suut, ettei tul alettu vähäsest sotima Äijö kans. Mää luule, et hää oli ajatellu samamoisi, ko korkkas mul viinipullo auki (italialaine capernet souvignon HOB NOB, toodella hyvä ja alta kymmene euro!) ja rupes sit muin miähin juttelema, et hää pyyttä anteeks, mut ymmärräksää, et hänt nii kovi kyrsi olla yksinäs tääl remonti keskel, ja ko hänt kyrsii, nii hää o tyly, et anteeks et hää o tyly. No Äijö o ehk maalima toisiks vittumaisi miäs tylyere suhte, et mun miälest see oli sewwert hianost anteeks pyyretty, et ei sit viittitty tylyillä yhtä enempä. Mee käveltti käsi käres paikallise muutamal ja siäl oliki miälenkiintost juttuseura. Oli uudisasukas tamperelaine pappi, joka oli kiärtäny laajast Thaimaas ja omas oike hurti huumoritaju ja paikalline transvestiitti, joka kerto kenkistäs. Hänel oli 29 pari korkokenki ja hurmava vaimo.

Lauvanta aamul lähretti Salo torikaffel, kosk ei vanhoist tavoist simmottos ero pääse. Käyti kaupas ja rautakaupas ja laitetti se lottoki, et jos osusis, eres se neljä oike. Mää sai vihroki Äijö ymmärtämä, et mee tarvita uus sänky ja tää sovittelu kesti kauemmi ko ahtaajie lakko. Alo sit tarjoma jo epätoivo vimmal Ikea sänkyki, vaik oli jo etukäte päätyny yllättäe pohojalaasee puro sänkyyn. The Sänky täällä. Mul o vähä suhtei sinnepäi ja ko halval sais ni tarttisha se osta, mut mun halpa o Äijö kallis. Miäs ko sit ymmärs, et mää se sänky kuitenki osta, ni sanos, et osta sit se suamalaine, ei see Ikea lastulevy rimpula, mittä paini kestä. Pohojalaase luulis muutama heito ja vyärytykse kestävä. Loppu lauvanta meniki sit saunoes, syäre, juare ja naire. Eks see semmottos kuulu, häh?

Sunnunta aamu herätti aikasi, mut sänkyst määki pääsi ylös vast kymmene pinta. Sunnuta aamu herkkui o see ko ei tartte nousta, va saa oinastella hipsi keittä kahvi ja mennä takasi ottama viäl piäne tirsa. Mikä siin o muute, et vapaapäivä herä ain kuurelt ja tyäaamu see o ni kauhhia vaikiaa ja ikävää? Mr. Dragon soitti mul ja pyys muu kattoma ko hää ratsasta. Ja me sovittiki reffi.

Dragoni näytti mul lempparihevoses Vito mikä oli valla kaunis eläin. Mee rapsutelti Vito ja mää lupasi osta sen kummipojal, jos lotos tulee vähä enemmä ko se neljä oike. Sit Misteri hevone oli valmis ja mee lähretti ulkotarha, ko maneesis oli jotta harjotuksi. Mr. Dragon meniki ko vanha tekijä, vaik piha-aitaukses oli paljo lunt ja hevone välil haki askeltas. Hää peruttel ja kääns hevost ja täyty sano, et see o hiano katto, ko tommone 11v 40 kilone rimpula ohjaa mont satakilo painava elukka. Mr. ei ol kauaa ratsastanu, mut isosiskoist ja äireest ja iskäst o into siirtyny poikaaki ja mun miälest see o hiano, et koko perhe harrasta näi hyvä laji.

Sit Dragoni tuli kiarrokselt ja sanos, et nyy Olga selkä!! Mää vai, emmää mää ja samal jala jo veivä sinne hevose viäre. Mää ole ain halunu osata ratsasta, mut en ol koska uskaltanu/ei ollu raha moise. Vähä muu hirvitti, et pitääks mun Eno (eli Dragonin iskän) tyäntää mut persiist sinne korkial, mut mää pääsi suht helpost!! Niin no oli siin simmone tuali apun.. Voi jestas, kun muu naurutti ja hirvitti ja riamastutti kaikkee yht aika, mää oli iha täpinöis!! Ei mul ollu kypäräkä pääsä, mut emmää simmost ehtiny ajatella ko sit menti. Ensmäne kiarros taluttae ja sit kaks kiarrost mää iha itte, yksi!!! Yhtäkki see hevone pysähtys. Mää yriti purista pohkeil ja kopautta kantapäil kylke, mut ei see liikkunu!! Taisi olla aika näky, ko ettisi starttinappula, takan kuulus heliä nauru ja huuto, et see kusee nyt,  se lähtee itte sit liikkeelle ja niinhän se teki. Pissaamisen jälkeen mentiin taas!!

Kyl mää simmose kipinän sai, et halua kokeilla toistekki. Jos mää saan tän sänkyrojekti jälke puristettu raha josta ni mene aikuste alkeiskurssil. Mää luule, et see vois tehrä hyvä mun seljäl, ko see tuntus ottava aika hyvi noihi alaselä ja -vatta lihaksi. Nee tarttis tosisas treeni, et jaksasiva pitä ton mun puutarhaletku kasas.

Mää ja Aadu. Huamakka komia pornosaappa. Punase Nokialaise. (Sil naiseks pukeutujal ei ollu tämmösi kuulemma.)