Ni ne oliva taas tänäpä. Siis lauvanta 17.12, kas ko mää ole nyy vast koton, ko remutti pikkase kaupungillaki.

Ruakan oli kanamangosalsaa, perunoi ja riisi, sallatti, leipä ja levitet ja kahve ja piparskakkujäädyket. Ruaka oli oike hyvä ja kyl sitä tuliki syäty.

Karaoke ei laulettu tänä vuan, ko innokkaimma laulaja mm. Irene Pohojalaane oli lapselikkan pääkaupunkiseurul. Muutonki noi puale koko täst lähisuvust puuttus eli noin kolmisenkymment ihmist, mut kyl mee saatti kultivoitunei keskustelui iha pienemmälläki porukal aikaseks :D

Enne vanha Jouluolusille pääsi ainoastas sillo ko oli täyttäny 18 vuat ja tää oli mul ny 21 kerta ko mää osallistusi riantoihi. Miälestäni yhtäkä kerta e ol välist jättäny, mut tiätenki muisti voi tehrä tepposekki, jollei mattisekki. Oike esihistoriallisen aikan jouluolusil ei saanu osallistu ko miähe, mut näiki matriarkkaalises suvus homma muuttus aik pia, ko yks-sun-toine miäs tuntu tarvitteva kaitseva silmäpari reissulles ;DD Nykyses muaros kaik ova tervetullei ikä ja sukupuale kattomat ja se o iha mukava ko näi suures suvus joulun aika ei oike muute voi käyrä kattomas kaikki läheisiäs, ni näin tule niiko isketty mont kärpäst yhrel iskul.

Keskusteluaihein tänä vuan oli presidenttipeli, järjestetyt avioliitot, opettajie ahrinko ja kouluavustajie tarpeellisuus ja piänte ihmiste ahrinko nykyses koulutusjärjestelmäs. Maljaa nostetti suvu uusil tulokkail ja GOM oli muistanut myäskin yhtä vuare kohokohta, kohokohras myyryl kynttiläalustal ja täte kaikil tuliva miäle nää mukava ja lämpimä juhla, joita myäs Jääkiakkoolijan hääjuhliksi kutsutti. Yllättäe poissaolijoi ei haukuttu ja kakkuka ei voitu arvostella ko see ny sattus olema see jääryke.

Oliks tarpeeks epäselvä :D Jouluoluste mottoha o ain ollu, et mitä Jouluolusis tapahtu, ni see jää Jouluolusi :DDDD