Mää sai tänä sen diaknoosi mitä hunterasikin, masennus o taas kurkkimas nurka taka ja lääkityst vahvistetta. Ja älkkä nyy va sanoko, ettei vahva ihmise elo tiäl sorru!!! Voi, voi, ne just sortuki. Mun yks vahvuuteni o NÖYRYYS ELÄMÄ KOHTA. Jaa see tarkotta, et kosk va, iha sorme napsaukses, mää voi sortu elo tiäl.

Kyl mää tiäsi varsi hyvi, et masennus voi uusi, mut itteetäs ei vahta ni tarkka, ko tyässäs vahta toisi. Mää rupesi hunterama täs yks ehto, et ole koko aja väsyny, ärtyny, itkuherkkä ja mikä ei tunnu toisaltas miltä, mää ole ollu oikiast onnelline yhre päivä muistojeni muka viimese puale vuare aikan jaa see o aika vähä. Siihe nähre nimittäs, et mun elämä o oike hyväl tolal. Mää e joko nuku tai sit mää nukkusisi koko aja. Oksennutta koko aja ja toisaltas mää e jaksa tehrä mitä. No tänäpä sit tyälääkärssetä taas luetteli tiukkoi faktoi elämä ja ehrotti sairasloma, mut emmää suastunu, enkä mää suastunu psykiatri konsultaatio, e enne ko o kokeiltu lääkenosto serotoniinisalpaajas. Nii se sanos see lääkärssetäki lopultas, et taira olla aik tarkka ammattilaine. Mää sanosi, et joo ammatissani ole tosi tarkka, mut oma itteni mää tunne viäl tarkemmi ja jos sää viät mult nyy tyän tuama turva, ni mää lako tyysti ja mää e tiärä mite mää sit nouse. Nyy mää tiärä, koska ain mää ole tyähö turvautunu ja hoitanu sen hyvi. Millä mittaril kysys lääkärssetä? Mää sanosi, et sil tiarol, et viihry tyässäni ja muu arvosteta mun tyässäin. Mut mää ole vetäny vähä niiko liia tiukoil kiarroksil viime vuare ja mää e luanteltain kestä onnellisuut. Ja nyy ko kaik o hyvi, mää e jaksa yksinkertasest. Sillo ko mul o huanost, mää paina hampa irves, enkä anna periks. Mää ole melankoline persoona.

Noo ei se lääkärssetä mul viäl skitsofreeniko paperei kirjottanu, mut 20mg enemmä seprami ja käski otta yhteyt kolme viiko pääst. Ei puristettu käsi, ko see ei ol sallittu, mut hymyilti ja sanotti kova ääne MORJENS!! See niiko kuittas meiti kummaki syyllisyyretunto, ettei puristettu käsi.

Ole aik väsyny ja alakulone ja oikiastas voisi otta Ruususe sara vuare unet, mut ei see ny sovi, vaik sen eutanasia pillerinki sais. Ko tulin koti, muu orotti pikkupöyräl suara ojennettu kirje, joho oli kirjotettu siistil uure aja kaunokirjotuksel mun nimi ja osoote.

Sisällä oli Johan puun enkeliheijastin, jossa luki SUOJELUSENKELI KUMMITÄDILLE. Ja kirje.

Hei Olga

Toivon että sinulle kuuluu hyää. Ajattelin lähettää sinulle suojelusenkelin turvaamaan tietäsi. Olin kaksi päivää yökoulussa. Toivon että tämä piristää päiväsi

runo

Jos menettäisin sinut yhtäkkiä, olisiko se viimeinen kerta? Jos kaikki muuttuisi, hyvä, ei aina tarvitsisi parempaa toivoa. Minulla on niin paljon unelmia, yhdestäkään en aio luopua. Jos kaadun maahan lyötynä, nostaisitko minut selkääsi? Jos sinä olet enkeli, ystävä kantoi minua siivilläsi. Minulla on teitä niin vähän, tekisin kauheita, jos yhdenkin menetän.

Olet minulle rakas henkilö ja toivon, että pysyisimme yhdessä. T. Mr. Dragon

JA KUMMITÄTI REPÄISI PERPERINSÄ JA VOLLASI JA VOLLASI..

Taas on yksi syy elää ja heittää eutanasia ajatukset romukoppaan.