Jumatsukkeli näitte Helsinkkiläiste into tyäntä tota valkosipulaa joka paikkasse. Mee tehti tänäpä sitä thaikkuruakaa ja ainoo vissi misä ei ollu valkosipula oli mun tekemät friteeratut banani. Kyl sen sit taas tiätä mitä siin sit tapahtu ko meikän maha sa valkosipula, sekasi se mene. Ruaka oli hyvä ja oli mukava tehrä yhres ruakkaa. Oli kyl vähä ikävä Äijö ja olis ollu mukava kokata sen kaa. Kävin sit ko siivotti ja laitetti vessas enne hotellil lähtö, mut ei auttanu. Lährin viäl pitempä kaut Hämeentiät ja paskatha sitä melke tuli pöksyihi enne ko hotellil ehti. Nyy mää ei voi lähte mihinkä ko peräsuali laula ja olo o aik kamala. Ilmaa koko naine täynnä.

Ko mää aloti, ni kuarosota alko, mutten päässy läpi vuaratukse, ko vast ko Marioni kuaro oli vauhris. Täyty sano et pistet va kottia päin Veetin kuaro oli parempi ko Marionin.

Kattosin tosa Musta Jää-elokuvan ja tykkäsin. Outi Mäenpää on kyllä upea näyttelijä. Herra Jumala, et toi Timon kuara hoilaa... Siis harjotuksis. No keskityn kannustama Salo voitto ja kyllä puhelin on jo lähettänyt viestin oikeaan numeroon. Herra Jumala, kyl ne hoilaa tosa kisassakin......

Edit klo 20.50

Jatkossa Lappajärvi (odotettavaa..), sitten Salo!!!!!!!!! (Hyvä Poijaat!!!!!! Veeeti paita pois, vanha äijä..), kuoro Mikki Espoo (olin varma, että Mikki tai Marion tipuu.. Irene jatkoon) ja viimeiseksi Helsinki (ohohohhoh en olisi uskonut, sehän oli huonoin näistä tällä kertaa)

Kisastudio sulkeutuu, ilmavaivat jatkuu.....Tukittu