Joo-o. Nyy se on sitte taas varattu. Kevätmatka meinas ja täl kerral ei yhtä jännittäny. Viime vuan meinas paskat tulla housu, ko jännitti ni kovast. Siitähä oli mont postaust sillo, oli uimapukuonkelmaa ja vaik mitä "mahrunko lentokoneen vessaan" onkelmaa, mut nyy ei ollu mittä. Kyl se ensmäne matka ain o ensmäne. Sellane ny va, et kone oli sellane merkki ko 75W. Et tarkottaaksee, et perssiisi tunketa 75 wattine sähkövehje ja sen voimal lennetä Israeli saak?? Kyl siin jo karvat käryä. Ni Israeli mee ny otetti sit matka, Eilatti. Käytti google avul kattomas vähä sateliittikuva laguuni lairalt. Kommialt see näytti.

 Mee ei otettu ny kettä muut joukkose, ko ittemme, ko Rose ei olis päässy pääsiäisen, millo mul o loma ja sit vähä hunteeratti, et oikestas 2 perhost o 2 perhost, eikä esim. 2 1/2 tai neljä. Ko sit alko tunkema mukka popula ko satiaissi, ni otetti tyly linja, 2 perhost o 2 perhost ja perhosen pysy.

Enklannikiele alkeiskurssi alotetti taas. Se oli pika intensiivi ja palautetti miäle jo kaks tärkiä lauset: ekskyysmi veer is thö toilet ja pik pier pliis. Kaikki mitä kultivoitunut perhonen matkallaan tarvitsee.