264133hqgyx8gx31.gif HEEHEHEHHEE TÄÄ O NY MUN PIÄNEMMIL KAVEREIL. Täsä piti olla sellane väsyny, lihava naine, mut HEIIII, eks tää ookki parempi =oD

Se o kuulkka ihmeellistä mite tää aika riäntää. Mää en ol ehtiny mittä kirjottelema, lokeil ole käyny, mutten ol eres jaksanu kommentoira. Kauhhia ko tyä viarotta harrastuksist. Eikä mul mittä päässäkä ol pyäriny normali huminan lisäks. Kaikkeen tarttis ehti ja kerkke ja muista. Uure käynnistämine o hermoi vaativa homma, jaa nyy rupiaa huamaamaan et kaks viikkoo lomaa o vaa KAKS VIIKKOO lomaa. Ei siin ehri nii toipuma ja eheytymä kuluneest vuarest. Mut kaiki puali o ollu oikke mukava olla täs uures paikas ja o ollu mukava tavata uusi ihmisei. Tosi yx miäs mul sano, et kyl mee olla jo muutama kerra kätelty ja kerrottu nimet, mut ei hänt tää kolmas kerta ni haitta.. Arvakkaas muistaksmää nyy häne =oD

Sit mul o tää 10 % kampanja. Arvakkaas olenksmää mittä saanu aikaseks? No e. Eile illal mää pääti, et aamul mää mene uima, mut mää heräsi pirtiänä ko peippone kello kahrelt yäl ja rupesi hunteraama tyäassioi. Viirelt mää simahri ja arvakkaas nousiksmää kuurelt uima?? No e. Mää valitti tunni nukkumise urheilu sija. Mut jota nyy tosia tarttis tehrä. Naise perssii leviä siihe malli, et koht ei uskalla istu nojallisi tualeihi, jää meina kines. Selkä muistutta olemas olostas välil aika kiivaastiki. Tänä mää oli fillaril liikentees ja lähri kauppa, enkä taas ostanu maltil. Mul oli kaks painava kassi ja perunapussi tarakal ja sit see notkahti, siis se selkä, siin Salo kävelysillal. Siis samal sillal minne Irene meinas jäärä polves kans. Mää ajatteli et mite mää ny selviä, ko sattus ni perkeleest ja pussit roikotti tangos ja hoippusi se fillari seläs, enkä mää uskaltanu hyppä alas satulast, enkä oike uskaltanu jatkaka. Siin sitä sit vilahti melke koko piän elämä silmie eres, mut sisuul mää pääsi tyäpaikal ehjänä. Morfiinii siin sit tarvitti koton ja kyyneleet virtas, mut kyl se siit sit rauhottus.

Mää tapasi mun kummiflika Tampereel viime keskiviikkon ja hää varma jotenkis arvas tän mun 10% kampanja, ko hää lähetti mul postis malliks Barbie-nuke, et vähä o viäl tekemist, et niis mitois olla =oD Mut kiitos kummiflikal, mää laita se nuke näkyvil, ni mää muista flika ja oma rosenttipurotukse.

Sit mu luan viäl haise ko raato, sellane kuse ja tupaka haju sekootus, et parhaimmaki soittoruakala miäste vessa viiko siivoamat jättämise jälkke kalpenis. Mul o ajatus mist see haju tule ilmastokanavi, mut ko ihmisei ei voi loukata ja assiat täyty hianotunteisest järjestä haju assiois, ni kysellä ny kirjallisest muil asukkailt haiseks niil ja. Kyl mää sen tulokse tiärä, ei haise. Mut hyvä nyy oli et yläkerras käytti kattomas yhre asukka lua onks see kuukahtanu sinne vai ei. Näkyvi raatoi ei näkyny. Hajuonkelma o kyl hallitukse puhejohtaja ja naapuri mamman nenin torettu, et e mää iha viäl ni hulluks ol tullu, et omiain haistelisi. Yksinäs puhumisest ja nauramisest ja olemattomie kuulemisest, ei sit puhut mittä..

Jaa ni sit viäl pittä otta kanta päiväpolttava assia ko A-L Härköse uutuus kirja EI KIITOS! No emmää muut mut, o se tiätyst kauhja jos tule torjutuks haluines, mut sit o kauhja kans ko miäl tekis, muttei voi. Mee olla täs iha helläst piretty kärest va kines ja tuijoteltu hempiäst silmi Äijön kans, siis ain sillo harvo, ko mee ei maatta viärekkäi sänkys seljälläs burana huurus. Mun selk ny o mitä o ja Äijö tippu tellinkilt viime viikol ja oli kuulemma sattunu nii kauhiast, et hää ei tiänny olisiks hää pissannu, paskonu vai parkunu, mut oli sit Äijönä jättäny kaik tekemät ja maannu va lattial. Et kuulkka täsä ei taivu mihinkäs kummallise lemmeakti, antta Kamasutra olla va orottelemas parempi aikoi.

Emmä sit muut täl kertta, siin oli kuulumiset pähkinäkuares. Uussi taas ko jotta tapahtu.