Mul oli ensmäne niiko melke hauska päivä tääl Helsinkis. Mee oltti tutustumas UPM:n pääkonttori, ei siin mittä muut hauska, mut siäl oli paljo eri suunnittelijoire helmii, tualei, pöytti, lampui ja kaikke sillast hianoo, katteli taului ja veistoksi, mittä ei valitettavast saanu mukka.

Meiti virmal oli oikke gourmee päivä: uuni hk blöö, valkosipulamuusi ja sellast itte tehty tomaattisalsa. Söin ko oli nälkä, muute olisi voinu olla epäkohtelias ja jättä sikse. Iltasel Rva Meri oli muu orotteles virma ove edes ja lähretti vähä shoppama. Tiäsittekstee maalase, et tunnelbaana lipu saa käteväst tilattu kännykkä?? See jos mikä o hiano palvelu.

Mää ostise Fazult, vaik kirvelsi 13,95€ hinta, paketi Juhla Mokka. Juju oli siin, et see oli sellase kahvesäilytyspurki sisäl, mikä oli vähä sama sarja, ko Taika-kupit (mul o sinissi kupei) ja mult hajos kahvesäilytyskippo justisa. Oli mää kattonu sitä jo joulu al, mutten raskinnu osta, nyy olosuhteire pakost, kävi se ponkamas siält Fasult. Sit mää sain sen vyänki, et housu pysyvä ylhäl. Osti sellase ruma ja halva, ko koton on hyvi nahkavöit. Sit mää joutusi hurmio valtta ja osti neljät sukkahousu. Ei see ol kuulkka ittestäs selvyys, et lihava, pitkä naine löyttä sukkahousui ja sillo ko löytä täytty osta jemma. Suamalaine vaateteollisuus suasi enemmä piäni ja pyärei naisi, ei tämmösi amatsonei. Legginssikki mää osti, hanskoi par parrii, ettei heti lopu, jos toise häviävä. Sit meil oliki velipoijan kans rehvit ja mentti syämä kruunuhaka sellase piäne italialaise ravinteli.

Mää söin antipastoi ja valkosipulaleippi. Leivä oliva kuumi, juusto venyvä ja hyvä. Pääruuaks oti rigottajuustol täytetyi raviolei, kretas haurutettu pinaatti ja katkarapui. Lopuks vaik ähky valtas alaa, ängin mahalaukku viäl suklaakakku vaniljajäätelöl ja kahve. Voi poja, et oli hyvä ja suht erullist. Viinilasi ja vere kans lysti oli palttiaralla 38€. Mut nyy ko mää hunteerasi mainosta, ni emmää muist enä paika nime. Joku Rafallo tai Rofallo se oli, joku jos tiätää saa mainosta.

Oli mukava tavata sisaruksi pitkäst aikka ja mukavint olis ollu, jos Pynteriki olis ollu paikal. Rva Meri alkka olla aika suur vattastas ja tekonimiki o jo valittu, ko ultrast näkys va valtava suur jalka, et hää o Mr. Bigfoot. Toivo nimittäs soppi, et hää o Mr. eikä Ms. ,kosk o se kauhja jos tyttölapsel o 41 numero jalka jo syntyessäs...