Mää ny tiärä mikä muu hermostutta, o hermostuttanu jo pari viikko. Kyl mul ny taita olla toi mittumaarin masennus, mikä paina. Mää en ol koska tykänny isommist, niin sanotuist ryyppypyhist, uurest vuarest, vapust, juhannuksest. See johtu varma siit, et ko mää oli nuari, ni kukka ei pyytäny muu mihinkä ja munt suljetti ulos piireist pilaamast toiste juhli. No emmää ny varma olis kenenkä juhannust pilannu, mut mää oli ruma ja ujo, enkä oike tuntenu kettä oikioi ihmisi. Eikä muu niin olle pyyretty koska mihinkä. Oikeestaan mun seuraelämä alko ko mää tutusti nti Ek:iin, sairaalan hississä. Oltti töis siäl ja mä hunterasi, että onpa kaunis tyttö, ei toi mul mittä puhu ja nti Ek ajatteli, että onpa ylpeä tyttö, ei toi mulle mitään puhu. Ja sitten mulkoiltiin.

Aikanaan sit vietettiin juhannust millo missäki, legendaarisimmat taisivat olla 1994 Yyteri ja sitä erellisen Aulangol. Yyteri siks, et koska en ol ollu nii juavuksis, mihi hantti mää isä pontika kans itteni saato. Enkeli oliva sillo matkas. Ja Aulanko siks, et oli ni piru kylmä ja mää tapasi yhre miähe, joka vonkas muu pitkä ja hartastas ja lopultas kymmene vuat myähemmi mää lämpesi, mut sitko päästi siihe tilantese, ni miäs oli rehelline ja sanos, et hänel ei ol kumi ja hää epäile et hänel o klamydia ja myähemmi kuuli, et ni oliki. No se miäs sit taas olis iha toise postaukse arvone.

Joka tapaukses mone vuare jälke mää ja nti Ek meinata viättä juhannust taas kimpas. Nti Ek:st o tullu aja saatos kyl Rva Pine. Mun o mone juhannukse pitäny mennä Jurva etelä-pohjamaal, mut nyy mää vast pääse (jos luaja sua) sinne. Muu o nyt hermostuttanu mökki, matka, Äijö ja raha.

Matka ny muuto va, rahaa ei ol koska tarpeeks ja visa taita taas viuhu ja mite Äijö tule toime pohjanmaal. See o ni ykstotine niiko o ne toisekki. Onneks mää ole viksu ja vilmaattine. No Äijö pelasta munt taas josta rillijonost..

Mimmone mökki? Torenäkösest joku parakki. Varsinais-suamalaine ajattele ain negatio kaut, ni ei jouru pettymä. No ei ol vessa, ei suihku. Siis ei voi otta viina. Mää ole ni ressaantunu, et nyy tarttis otta semmoset alkueläikaamokse, mut ei voi, ko mä oksenna ja voi paho kaks päivä, jos mää ota. Reissu pilal ja milt see ny näyttäsis jos mää oksenna siit möki terassilt, mikäli siin semmone o. Tarvita varmistust.

Olga Rva Pinel

Mimmone see mökki o?

Rva Pine Olgal

Heips,
 
Juhannus olis sitten ensi viikolla, jestas! Vielä ehtii tietenkin luntakin sadella ennen sitä.. no peukut pystyyn että tulee lämmin sää.
 
Minä päivänä suuntaatte tänne great city of Jurvaan? Älä sitten rehaa mitään petivaatteita mukana, meiltä löytyy kyllä kaikkea jos ei siel mökissä ole, en tiedä mitä siellä on. Käytiin katsomassa sitä mökkiä ulkoapäin ja se on kyllä ihan veden lähellä, rannan lähellä, mutta PIENENPIENI se on. Toivottavasti Äijö ei käännä kytkintä takas Saloon kun näkee sen ;) ja niin kuin puhe oli, jos se tuntuu klaustrofobiselta ja sietämättömältä niin sitten majoitutte meille. Tulen teitä sitten vastalle vaikka keskustaan kun saavutte tänne niin mennään yhdes sinne Sällille.
 
Ja meillä sitten saunotaan ja syödään ja syödään ja saunotaan, niin ja juodaan kuohuvaa! Ja nautitaan olostamme. Jännittää nähdä se sun Äijö, mitenkähän se viihtyy täällä Jumalan seljän takana..     -Rva Pine-

No tiätty sata lunt, se o selvä susiraja takan. No ni parakki see o. Mikro kuulema ja jääkaappi, kahvepannu (no se o hyvä). Ai vittara siäl ei ol vissi mittä kauppa?? Äkki kysymä Rva Pinelt.

Vastaanottaja: Rva Pine
Aihe: Pakkaus ajatuksissa..

No kyllä me varmaan siinä mökissä ollaan yötä. Äijö nukkuu vaikka missä, mutta käy nyt tarkastamassa se hinta. Mä en suostu maksamaan mistään parakista sitä hintaa. Ja kysy käykö vaihto parempaan, heti kun vapautuu. Odotan kyllä kovin sinne pääsyä, vähän nyt mietityttää nää järjestelyt. Ja työmotivaatio on nolla.

Olen tässä kovin miettinyt, että mitä ruokaa otan ja mitä juotavaa ja
mitkä vaatteet. Mitä kosmetiikkaa, hyttysmyrkkyä?,
kertakäyttöastioita, tuliaisia?, otanko kahvia vai käynkö siinä
baarissa kahvilla. Eli ei mikään ihme, jollei työt maistu tai ajatus
on kaukana siitä.

Pariin ensimmäiseen päivään ei voi ottaa muuta mikroruokaa. Onko
siellä muuten sunnuntaina kauppa auki? Siis ONKO siellä kauppaa..? Voi
voi on se niin vaikeaa. Ennen vanhaan otti vaan juomaa niin paljon kun
rahalla sai, makkarapaketin ja menoks..... ;oDDDD      -Olga-

Rva Pine Olgalle

Ugh,

siis ajattele, täällä erämaan syleilyssä, kaukana sivilisaatiosta on kauppa, jopa kaksi ja ne on auki joka päivä! No Sällillä ei ole kauppaa, mutta se pizzeria josta saa kahvia, pullaa, pizzaa ym. siideriä, kaljaa, pehmistä, karaokea! Mitä muuta sitä mökki-ihminen kaipaa!

Ja täällä alkuasukkaiden maassa myös meikataan niin kuin muuallakin, enkä esim. minä kulje iki-iki-ikinä tuulihousuissa! Joten ota meikkiarsenaali matkaan, niin ja tantsukengät ja kleninki. Se sauna ja peseytymispaikka on tosiaan ihan siinä teidän mökin nurkalla. Ja perjantaina ja lauantaina saunotaan meillä Juhannussaunaa. Ja oleillaan pihamaalla ja grillataan huvimajassa ja ollaan vain. Jos vain perkele Suomen sääherra sallii edes hitusen aurinkoa ja lämpöä Juhannukseksi. Mä räjähdän jos on kylymä!

Hyttysten ininää saattaa Sällin maastossa esiintyä pieninä määrinä, meidän pihassa ei hyttysiä pahemmin koskaan ole. Sellainen hyttyskarkotin kuin WAPE on ihan ehdottaman hyvä, se tökätään sähköpistokkeeseen.

Ota sitä kahvia mukaan, toki sitä voi täältäkin ostaa mutta jos teil on kylmälaukku niin mikä estää tuomasta evästä sen verran kun viitsii raahata, loput saa täältä. Ja niin kuin sanoin niin mitä sä siitä ruoasta huolehdit, mähän syötän teidät ne pari päivää! Pohjanmaalla ei katsos vieraiden anneta näljässä olla! Tee piiraita ym. salaattia niinku meinasit ja pikkunaposteltavaa väliajoille. Ottakka grilli mukaan niin voitte grillata siinä mökin pihassa kun lihanhimo iskee. Ja meillä on sellainen suuri vesikanisteri missä voitte viedä vettä mökille. Ja ota kosteuspyyhkeitä käsien pesua yms hygieniaa varten.

 Tuliaisia saa toki tuoda ;) rakastanhan lahjoja, niin ja sitä kuivaa kuohuviiniä.. No älä niistä tuliaisista oikeasti huolta kanna.

Eipä muuta kun oikein paljon Tervetuloa ja rentoa mieltä!     -Rva Pine-

Jumaleisson, pilkkaaks see muu, vakava assia (hetke hunteeraust), tai no oikeestas mää ole muute nyy just ylittäny sen raja, et must o tullu kaappihullu. Esitä päivisi selväjärkist ja muute ole sekasi ko seinäkello... Äkkiä viästiä takas..

Olga Rva Pinel

Vastaanottaja: Rva Pine
Aihe: Ugh, intiaaneja näkyvissä!!!

Ai juma, kun mää nauran täällä silmät vedessä ja pissit housuissa.
Ajattele, ei juuri päätä huimaa, kun lähtee suureen maailmaan, mutta
kun tulee pieneen Jurvaan, niin hermo on pinnassa ;oDDDD

Joo, no kyllä mä nyt arvasin, että siellä joku kauppa on, ainakin
kauppa-auto kiertää.., mutta arvelin, että ne on sunnuntaina kiinni.
Itse asiassa en ajatellut hirveästi raahata ruokaa mukana, sitä kun
testatusti joutuu raahaamaan aina takaisin päin, mutta juomia ei. Eli
kallistun nestemäiseen elintarvikkeeseen. Sanoihan Martti Luther jo
aikanaan, että olut on nestemäinen leipä.

Se on kamalaa tua kosmetiikka, kun en täälläkään paljoa meikkaa, niin
nyt kun lähtee landelle, niin täytyy ottaa koko arsenaali mukaan
;oDDDDDDDDDD Onhan se tietenkin hyvä tehdä maalla eroa itsensä ja lehmän
välillä, ettei huomaa joutuneensa lypsyjonoon. Syöttöporsaan koossa
sitä kyllä ihan normaalistikin ollaan. Että ei muuta kuin räpsyn
räpsyn, mascaraa silmäkulmaan ja baanalle. Juhannustansseja odotan, ei
sillä, että osaisin, mutta sen tunnelman takia.
Saanko mää muuten kirjoittaa blokille tästä meidän sananvaihdosta, ne pitää mua jo muutenkin niin hulluna, et pistetään täkin pieni hermoromahdus julkiseksi??