Meil o vissi ni tuare suhre, rapiat viis vuatta, että mee ei koska oike tapella mistä oike vakavast asiast. Kai mee tykätä toisistamme ni paljo, ettei halu toise oikeese verise loukkaamise ol ollu.

Mut kyl mee melke joka päivä jostaki pikkase nahista. Täsä viime viikol mää loukkaantusi ni pal syrän juuriain myäre, ko oli piänt kina talourehoirost ja Äijö sanos mul, et hää o antanu 200 euro ruakaraha ja hää ei ol saanu ko haalia kalasoppa syäräkses.

Mul kuulka tähre sinkoili silmist ja sylki suust ko karjusi, et Herra paino o ollu jatkuvast noususuhtanteine ja nälkä hää ei ol koska joutunu näkemä ko o mun kans ollu. Et perkele, joka päivä o ollu ruakka pöyräs ja jos mää ole ollu ni huanos kunnos, ni sitä o ollu jääkaapis. Ja jos aikune miäs kuale nälkä täyre jääkaapi viäre ni kualla sit saaki.

Nii pal muu siappas tää itte asias toises sivulauses julki tullu asia, et nyy ole oike merkinny ylös, joka päivän ruaka-annokse. Okei lapsellist, mut v**** mul o oikeus ;DDDD

Täsä o ny viikko takaperi ruua:

Keskiviikkon kalasoppa ja sämpyli, torstan jauheliha-perunalaatikko, perjanta nakkikeitto, lauvanta syäti ulkon kebabbi ja semmost, sunnunta nauranlihapata ja perunoi ja maananta uunikala juustol ja muussi rosamundast. Et häh!!! Ei ol ollu ruakka vai???

Nyy ko mää taas ala hunterama tätä, ni mun raskaushormoni käy ylikiarroksil ja mä ala taas puuskuttama ;DDD Ja koht Äijö tuleki ni mää paista sil sipula ja possu sisäfilet ja pirä taas nokkani kines. Mut an olla jos kerranki sano, mää verä mun kostopäivyrini esi alt aika yksikö.....