Näin vanhemmiten must o tullu kauhia nukkuja. Mää nuku viikoloppun iha hyvil miäli vaik koko päivä, jos sikseen tule.

Nuarempan mää niiko harrasti nukkumist ja laimilöin harrastustain iha yht pahast ko mää nykyä laimilyän liikuntaharrastustain. Mää tein ni kauhiast töitä ja sit vastapainoks juhlisi, ni ei mul mittä aika koska ollu nukku. 

Nukkumine o ollu must ain ihanaa. Mikkä ei ol parempa ko puhta lakana ja viiliä huane ja hiljasuus. See, et sa suihkun raikkan ryämi peito al ja jättä paha maalima taakses.

Nykyäs meil o pyhittyny tää sunnunta Äijö kans torkku päiväks. Sillo harvemmi tehrä mittä järkevä. Tänäpä meiä aktiviteetti oli ABC-asemal ajo 16 km päähä, munkkirinkilä pualiks ja kupi kahvet. Laitetti lotto ja pelatti RAY:n peli ja voitetti 8€. Sit kiire vilkka koti taas ottama päiväune. No mun täyty tunnusta, et aamul ko heräsi vartti yli viis, siis kesäaika 6.15, ni mää alo siivoma. Mää siivosi huusholli, keiti kahvet ja komensi Äijöki sängyst ylös, et sai petivaatte vaihrettu. Sit oli aika taas löysäillä. Mut emmää olis siiivonnu, jolle olis ollu Roseta luan Mr. Dragoni kans pe-la. Mee käyti kattomas Muskettisoturit Linnamäe Peacockis ja hyvä oli. Rokkenroll vaan!!

Mää en sit tiärä onk se hyvä, et viättä tämmöst slow-elämä ja mult meni aik kaua tottu siihe, et mää voi iha rauhas pipparoira koko päivä yäasus ja vetästä vaik pari päikkäri ja sit viäl kunno yäune siihe tykö. Oli see sit hyvä tai huano "I just Liked it!"