Kyl muu niimppal kauhjast pänni ko en tuareeltas päässy eilissi ajatuksi purkama tänne ko vuaratus oikutteli. Nyy tartte kirjotta tiätenki kaks postaust et tule viiko täyte.

Eile tääl sato koko päivä, ensi lunt, sit jäätävä tihku ja sit loskapaskaa. Mää kävi Fazul Rva Pomon kans kahvel ja palkkapäivä kunniaks hää tarjos. Olin kyl vähä nolon, ko olin ehtiny kaahima lautasel jo paahtopaistileippä ja laskiaispulla, mut emmää hänt tiätenkä pakottanu tarjoma. Kattokas Fazul yks piän laskiaispulleroine makso 4€, et laskuu siit tiätenki tuli. Rva Pomo söi itte mariannemarenkii, et kokeilkas joskus jos jää valkuaisi yli. Valkuaisvaahto, sokeri ja marianne karkki murui. Oli aika hyvää, mää nimittäs rohmusin siitäkin palast ittellein... Rva Pomo tapas tyttäres kaupungil ja mun tartti tulla Kampist iha ypöyksi kotti. Muu pyärrytti jo muutenki koko Kamppi ja uus linja-autoasema. Mullaha o ollu nöösilikast saakka paniikkihäiriö ja see o oike hyvi hallus, mut josta kumma syyst yleisil matkustamine saa mul pala kurkku, kive rinna pääl ja vetelä housuihi. Mää ole kyl yrittäny siärätyshoitoo harrasta, mut ko oksettaa ni kovast, ko joutu bussi, ni vaikia o. No mää kuitenni rohkiast oti pelkootani niskast ja painoin metrol Kampist Sörnäsi ja Sörnäsist ratikal Pasila nurkil. Mää oli iha oikiast kauhja tyytyväine ittesäin.

Illal mää meni viäl yleise sauna, tonne hotelli alakerta ja syrän pompottae kuunteli tuleeks sinne joku vaiko ei. Siin oli joku juhlaporukka viäreses looshis ja mää pelkäsi et joku miäs olis vaik voinu eksy pissal mun saunaani... Ove ei nimittäs saanu lukko, ko see oli yleinen naisten vuaro. Kiukan oli sellane HetiValmis-kiuas ja se mittä heti valmis ollu. Pual tunti ko heiti vet, ni 40 asteeseen sain lämmö kohoma. Tosi hiki siinäki tuli, mut löyly oli ko turkkilaises höyrysaunas. Ajatteli mennä testama tänä uurelle.

Nii mää kävi Suamalaise viimoses kirja-ales ja osti kolme kirjaa. Irenel yriti soitta, et onk hää lukenu Norman Mailerin  Adolfin linnaa, mutko en saanu kines, osti sen hänel kuitenni, myykkö kirpparil poies, jos o enturestas. Rosetta Kivee myytiin 10€, mut se o siädettävä, ko Laila Hirvisaarta myytiin 5€. Et ei tartte hävetä.

Mää oppisi myäs et Feisbuukis voi chatata, jutteli nimittäs Rosen kans. En ymmärtäny, ko yhtäkki ponkas palkki pysty, josa Rose ilmotti, et Böö!!. Mää yriti vastata siihe, mut ei ollu mittä nappula, mist vastaukse olis saanu lähetetty. Lopultas ymmärsi vahinkos painaa enterii ja sit se riamu repes. Mää oli harvinaise onnelline, ko sain kaks uut taito, chattaamise ja uskalsi mennä yksi julkisil. Hyvä minä!! ;oD