Hejsan kaikki!!!! Minä alan olla jo iso poika!! Kunnon puberteetti ja kaikkea ;D

 

Elämä jatkuu! Vaikka synnäriaika jäi monin tavoin negatiivisena mieleen ja alkuaika kotona oli rankkaa psyykkisen ja fyysisen väsymyksen vuoksi, on vain luotettava siihen, että elämä kantaa ja kannattaa. Ja niinhän se tekee.

Juu-a-kimi on ihanan rauhallinen lapsi, tosin hyvin määrätietoinen halutessaan jotain ja tällä hetkellä haluamiset rajoittuvat syliin, tissiin ja jätehuollollisiin asioihin, niinkuin kaikilla kolmiviikkosilla lapsilla. Pahempia mahan möyrimisiäkään ei ole ollut, mistä ei "hötkyttämisellä" olisi selvitty. Mikä ihaninta hän nukkuu öisin kolmen-neljän tunnin unia ja se tekee hyvää minulle.

Vihdoinkin olemme myös päässeet ulkoilemaan vaunujen kanssa ja täällä lomakylässä on ollut aivan upeat kelit ja pikkukahvila rannassa on auki turisteille ja tietenkin myös paikallisille. Kevät tekee tuloaan ja aurinko ja valo tekevät hyvää. Vaikka olen kevätmasentuja, niin tänä vuonna halajan tuota auringonvaloa ja ehkä masennus nyt jää tähän. Haava vihoittelee edelleen, mutta ainakin pääsen kävelemään ja pystyn tekemään pikkuaskareita kotona. Juu-a-kimin paino ja pituus ovat lähteneet hyvään kasvuun ja kohta poika on varmasti 190 senttiä pitkä ja nostaa isänsä henkseleistä seinälle roikkumaan.

Kiitos edelleen kaikille kannustavista kommenteista, välillä ne olivat lähes ainoita jotka auttoivat minua eteenpäin prosessoimaan asiaa ja selvittämään päätäni. Käsitin, että se mitä minulle tapahtui, ei ollut tavatonta, mutta ei missään tavanomaista, eikä vastaa käsitystä normaalista synnytyksestä. Myös henkilökunnan käyttäytymisessä olisi ollut parantamisen varaa. Jos ikinä toistamiseen joudun kyseessä olevaan paikkaan, osaan ottaa tilanteen aivan toisenlailla haltuun. Ja erityisesti olen saanut kokemuspakkiini ja työkalupakkiini arvokkaan kokemuksen, josta voi olla hyötyä tulevaisuudessa niin henkilökohtaisessa- , kuin työelämässäkin.

Kiitos kaikille lahjoista ja korteista ja "siukuista" (=siunauksista). Kiitos Polgara kalenterista, Minz "aloituspakkauksesta" ja Vilukissille vaippapääomasta :D