Nimittäin kuvia kaikista kukinnoista mitä The Talon pihamaalla parhaillaan kukoistaa. Suurin syy lienee tällä kertaa se, että yhden kuvan siirtäminen vuodatuksen kuvagalleriaan ketää noin 15 minuuttia, sitä harmitellessani unohdin jopa oman ah niin ihanan murteeni ja välimerkkien käytön. Syy taas nettitakun takkuamiseen johtunee kesämökkiläisten valtaamasta ilmatilasta, täytyyhän lasten saada pelata nettipelejä, ei niitä uloskaan auringolla voi työntää. Tai jos työnnetään on isäpappa katsomassa omia virikesivujaan ja silloin taas minun onnettoman pieni tikkuni jää aivan kuudenneksi noiden siirtyvien megagigojen vuoksi.

Omenapuut kukkivat tänä vuonna kauniisti, mutta omenasadosta ei tietenkään tiedä, koska kukkivat ne viime vuonnakin ja silti omenia taisi tulla juuri se viisi kappaletta, jotka omin käsin laskin.

Pellolla sipulit ovat nostaneet päätään eli pari sipulia ainakin saadaan talvenvaraksi. Peruna, noh... Kivet kasvaa hyvin!! en ole niitä jaksanut noukkia kovinkaan paljoa. Se taas tarkoittaa, etten ole noukkinut yhtään.

Tässä meidän kyläosuuden oma ranta. Se on noin 300 metrin päässä. Uimassa olen käynyt monta kertaa, eikä vesi ole kovin kylmää, kohta aivan varmasti + 20 asteista. Ihan kohta..

Tänään päätin tehdä raparperipiirakkaa oman maan raparpereista tietenkin. Muuten hyvä, mutta leivinjauhe uupui, samoin jauhelihapihveistä jauheliha. Pidän hitaasta ruuanlaitosta. Minulla on nyt mennyt jauhelihapihvien, perunoiden, kerma-sipulihöystön ja raparperipiirakan tekoon 4 h 45 min. Sanoinko, että pidän hitaasta ruuanlaitosta? Äijö ei pidä. Meillä on myös eriävä mielipide Valion keittokirjan kanssa miltä raparperipiirakan pitää näyttää.