En oo konneeseen ehtiny koskia oikeen koko viikkoon. Ja nyt mää takkusi Polgaran sivustolla, ko mul iski sellane pakkomiälle, et mun o PÄÄSTÄVÄ sinne, ko sivusto ilmotti lähteneensä aurinkomatkoil kolme kertaa ja sitte ko mää pääsin sinne, nii see anto vaan Polgan mustan taustan ja niin sanavalmis naine ko Polka o, nii tuski sil o sanat loppunu tyysti. Sit mää pääsi sisul sinne, mut kommentointi tökkis, perk.... Mult sit jäiki muitte lokit sisarpuale asema, et en mää teit ol hylänny, mää tule ko Ankelnieme posti, varmasti, mut myähäs.

Tää o ollu rankka viikko, mää luuli, et mun pää ratkee/mää pahoinpitele, jonku asiakkaan tai mun harkkarin tai Äijön tai jottas kamala negatiivist. Mut en mää sit kuitenkas lähteny näin radikaaliin toimintaan. Siihe olis tarvittu jotain aktiviteettii. Miälenterveysseural o sellane paita mis lukkee, et LIIAN LAISKA MAANIKOKSI ja see o meikäläise tän viiko motto. Mää ota huame meiti pukuhuaneen ove sisä puolel järjen käteen ja jätän sen sinne, niin enköhän mää men tän viikon taas joteski luavie. Saara soitteli just yhrest Kreikanmatkast, alkaa olla hinta jo kohrallas, alta 400 euroo. See o kolme viikkoo ja sit olis startti, siis toivottavast on startti.

Etelämatkast puhe ollen, mää hunteerasi eilä lauantainaamul, et veräks mää pään täytte, vai oliskos mul jotta muut tekemist. Mää pääti et mää lähre Turkkuse shoppaama. Mää kiilloti mun mastercardi kiiltäväks, tein pari punnerrust ja venytysliiket ja suuntasi kohti Eeriki kattuu. Mul o siin sellane lemppari kenkäkauppa click nimeltäs, mist mää ain löyrä kenkkii. Mul o toi hevoose kavio, pitkä ja leviä ja täält Saloost ei juur löyry mul kenki. Hahhaa, siäl oli remonttiale ja munt pääs alko "stocmani hullut päivät" silt seisomalt. Kahret kenkät mää investoin, sit mää en uskaltanu enää kulkee niit alennuspöytii etiäpäin. Sellaset pornahtavat "puukenkät" ja järkevät sandaalit, mut ei neekää hulluma näköse ollu. H&M mää löysi valkose rantameko, see oli viäl organic bomull- valmisteine, et mää melke pelasti maalima sil ostol. Sit mää tein virhearvio ja lähri sokkarin 3+1-päivill.. See, jos mikä ei ol paniikkihäiriöise paikka.. Sit Wiklundi talo oli viäl remontis, et ei siält päässy eres nii vaan ulos. Mä viäl sieppasi siält yhre musta tunikan, en viittyny sovitta, ko näytti nii sopivalt ja arvakka mitä?? See perhana oli matkal Saloon kutistunu kassis.. Nyy mun tissi ova ko faril, jos mää sen päälleni laita. Nii piukka o. Ku mää pääsi siit hullumyllyst ulos, nii mun oli pakko mennä rauhoittuma Konttori-ravintola yhre tumma olue verra. Sit mää suuntasi kauppahalli lirkuttelema italian poikain kans, siäl o ihana italialaine myymälä/ravintola. Mää osti halval (mää en hyljänny munt laihialaisii sukujuurii..) iso rasiallise ratatoillea ja lasagnee. Ja poijaat eivä taaskaan pettäneet.

Poikaisist tai niiko miäspuolisist tuli miäleen tää kevät kiima onkelma. Meil assuu yks dementti, joka on tyystin unohtanu, et munat viätti jo 12 vuat sitte. Kauhia kiima pääst pökkäämää jotta. Enkä mää ny puhu meiä Äijöst, vaan kissast. Jumatsukkelis, mikä mouru ulos ja pitäis saara haistaa kaik hajut ja lirii niihi. (Ei kuitenkas Isä Aurinkoise ovel) Mul mene hermo sen kans, see ei anna mun nukku, karva lähtee tukkoina ja akkuna ova kualast harmaina, ko tartte kyttää ulos, jos naapuri Missee näkyis.. Perk. näit miähi... Mää kyl tapasi tänä viikonloppu muutama miäspuolise ystävä ja niil näytti oleva sama onkelma. See on näemmä kylläki enemmä sinkkumiästen onkelma, vakisuhtees näyttää kevätväsymys oleva vallall. Tää on siis iha epäviralline, nopee ja aika suppee galluptulos.

Siis huamine ja tuleva viikko. Motto: LIIAN LAISKA MAANIKOKSI. Älä tapa ketään, älä pimahda, hymyile vaan leveästi. Suunnitelma: Vedä sellaista treeniä uimahallissa, ettet jaksa edes vittuilla kenellekään töissä, HYMYILE vaan. Yritä nukkua, tää on raskain viikko vuodessa. Mä olen aivan sekaisin viikon tästä kellon siirrosta eteenpäin. Olen väsynyt, masentunut ja haluton, mikä aiheuttaa sen, että olen herkkä vittuuntumaan ja ottamaan itteeni. Ja muista, JOKA AAMU ARMO UUS, tämäkin viikko on ensi viikolla historiaa..

Loppukirjoitus: Oli viime viikolla jotain kivaakin. Oltiin asukkaiden kanssa VIHDOINKIN!- konsertissa ja se oli mahtava elämys. Itse en ensimmäisenä olisi ostamassa lippuja Paula Koivuniemen, Kari Tapion ja Jorma Kääriäisen keikalle, mutta nyt ostin 8 kappaletta ja meille kaikilla kahdeksalla oli oikein mukavaa. Ja sanottakoon Paulasta mitä tahansa, niin jokaisessa naisessa pitäisi olla Paulan naisellisuutta ja diivamaisuutta. Ei ihme, että hän on homoikoni nro 1 Suomessa.. HYVÄÄ VIIKKOA KAIKILLE!!!