Muu naurutta tääl koton niimppal, et pakko tääki hulluus o taas jakaa..

Mää luule, et osittain ton väsymykse takia tua oksentamine o alkanu uurelles. Toki ei täs voi sulke sitäkä poies, et vauva o kovi ylhääl ja vattalaukku o kovi ahtaal ja sappinestet nouse helpost ylös.

No mää e pysty just syämä mittä ilma et see kysene tuate pyrki puale tunni pääst ylöspäi takasi. Fiili ja mysli o oikiast ainua jokka jolla tapa pysyvä alhal. Ja josta kumma syyst Pepsi Max, minkä luule johtuva siit, et ko. tuattes o aikast reilust hiilihappo. Muut tuatte ei oike pysy.

Viikoloppu oli aika vaikia ja mää nukkusi aika paljo semmost iha sekapäist unt ja yriti pitä eres nestetasapaino jotenki yllä mantariineil. Ne yllättäe kylminä pysysivä alhaal. Tänäpä maananta olo oli ko oike kunno maanantakohmelo olis jyllänny päällänsä ja josta kumma syyst mun mahalaukku heräs siihe ajatukse, et sen teki kauhiast miäli ruakan oleva hK:n blööt ja peunamuussi. Meil oli aikast paljo syäji ja olti keittiöporuka kans saatu mahrutettu ruaka ni, et jokasel oli neljännes blööt leikattun ja paistiperunoit tai muussi ja sallatti. Mul oli jääny kermaviili kaappi ja äkki siin vatkasi hapakermakaku makkaroire jälkilämpöihi uuni, enkä ni tarkast kattonu ruakajono etenemist. Pääsi viimesen ruakapöytä ja totesi, et ruaka ei ollu enä ja meiä toine ohjaaja tuli kans ja hämmästyneen sanos, et eks ol enä ruaka? Tai no oli muussi ja pikkase sallatti, mut siin se sit oli.

Mul alko pääs pimetä ja melke karjasi, et kuka o syäny usiamma maggara?? Kuaros kaik osoittiva yht syämishäiriöist ja sanosiva et toi otti. 140 kilone ahmimishäiriöine maiskutti tyytyväisen huulias verettyäs noi neljä henge sapuskat tuulelt suaja. Mää iha silmissäin näin mite mää olisi kuristanu siit kurku kohta ja tappanu moise maggara varka. 120 kilone melke viimesilläs raskana oleva pallomaha olis tappanu toise vähä pinkeemmäs kunnos oleva maggarakappala takia... Häijyys mus nosti päätäs ja melke sanallisest nolasi tyysti tuan ihmispara, mut sain senki veretty peppureikä saak takasi. Minkä ihmine sairaurelles voi ja minkäs teet ko e ollu valvomas ruakajono. Mul oli iha oikiast semmone olo, et mää mene hakkama päätäni seinä vessa ja tyäntämä tikui kynsie al.

Nyy koton muu naurutta. Et ihmine voi mennä sekasi yhre maggarakappala takia, oike hävettä. Mut hunteraka millaset lööpi siit olis saatu iltapäivilehtie kante. 120 kiloinen tappoi 140 kiloisen nälissään - vain yhden makkarapalan tähden.