Mee olla kovi juteltu laihruttamisest ja sopivast ruakavaliost täsä kaveriporukas tual feisbuuki pualel.

Kuka kannatta karppaamist ja kuka mene siin äärilairoil ja joku taas ayä ohes hyvälaatusi hiilihydraattei. Tiätenki hyätyliikunta kannateta ja joku o menny tiäs minne jumppatunnil tai itsepualustuskurssil polttama rasva pois.

Mullaki o äärest yksinkertane dieetti. Ja hyvi tippu paino.

Aamul juara hyvi laimennettu appelsiinimehu noi 8 dl. Oteta monivitamiini pilleri, kaks kalkki+D pilleri ja yks magnesium pilleri. Magnesiumi voi kyl otta illallaki, ko see ny sattu pistä maha veteläks. Mul ei ol kyl sitäkä vaiva ollu, pikemminki päivasto.

Päiväl yritetä syärä. Oteta pari piänt peruna tai yks iso ja soosi pääl. Rehui viäre ja raejuusto, jos kaapis o. Oksenneta ne puale tunni pääst ulos. Juara nelise desi vissy oksentamise jälke, röyhritä.

Noi puale tunni pääst teke miäl pulla. Laskiaispulla mantelil ja airol kermavaahrol o paras. Ruatti maalt sais isompi pulli, misä olis mantelimassa ja vaniljakräämi samas pullas kermavaahro al ja niil o semmone vaikutus perimätiaro muka, et ku niit vaappu himoissas hakema ja syä niit kaks kappala ni lapsvere valuva sen siliä tiä keittiölattial. Useist testauksist hualimati suamalaise laskiaispulla eivä vaikuta samal taval.

Pulla pysy sisäl ja joskus teke jopa miäli juara kylmä rasvatont laktoositont joppi sen seuraks.

Sit ehtoopäiväl teke miäl voileippä, se voi pysy sisäl, mut kannatta juara lasi joppi sen seuraks ja syärä päivä toine pulla. Varmuure varoiks, nimittäs yksinäs se tunte olos kovi yksinäiseks ja alka pyrkimä takas tulosuunta.

Sit lähretä vaappuma. Laskiaispulla tykkävä vaappumisest. Vaaputa 50 m postlooral ja takas. Läähätetä raskastas ja jäärä puhaltama ulos penkil. Vaaputetu laskiaispulla eivä aiheuta närästyst.

Juara 4 desi vissy tai laimia appelsiinimehu.

Illal alka tehrä miäli porkkana ja appelsiini. Appelsiinei mene kaks kappala ja babyporkkanoi noi 5 kappala. Sit alka armoto närästys, joka lakka jos syät yhre laskiaispulla ja käyt vaappumas uurestas postloora lua. Jua viäl 4 desi vissy ja röyhri ja ota varoiks 4 rennie merkkist tapletti.

Men sänky ja laro vähintäs neljä tyyny niskas ja selkäs taakse ja ala orottama et pääse käymä ensmäist kerta vessas. Vaapu vessa ja pissa neljä tippa, pala sänkys ja koht sul o sama olo, joka ei helpota enne ko käyt vääntämäs ne neljä tippa. Jos hyvi käy, voit nukku, mut jos et, ni aamul pual kuus voit nousta keittämä miähelles kahve ja tekemä voileippi.

Viikottaisis riippumattoma taho suarittamis punnituksis paino tippu noi kilo per viikko.