Tiärätteeks ko o niimppal hauskaa, ni onk mittä elämä sen jälkeen?

Meil oli melkke koko äireen pualen lähisuku kasas eli semmone 35 aikust ja 15 last pailaamas ankarast Perinteiste Joulu Olueide 2009 tahti. Nauru ja laulu raikas ja tunnelma oli katos.

Ruaka oli niimppal hyvä, vuahejuustoperunoi, kanafilet, mozzarella-tomaattisallatti, vihersallatti, lihapullei, kasvispihvei ja kahve ja jouluhalko, jotku onnellise saiva viäl israelilaist Sabra suklaa-appelsiinilikööriä.

Naise oliva kaunei ja miähe komei, nuariso hyväkäytöksist ja pienet prinsessat ja prinssit leikkivät. Karaoke raikui ja jopa määki kävi joikhaamas ja laito kanssa ihmiste tärykalvo kovil.

Anonyymi perinteise Viire tähre Joulutervehrykse saiva 1. Tuulis, sosiaalisuuresta ja uure elämälehre kääntämisest raittiude myätä. 2. Sesile, kosk oma tyttäre kummitäri kans ei kannata joutu riitohi . 3. Mää, Olka, vaatimattomast panostuksest Jouluoluitte järjestelytoimikunnas.

Irene voitti lähiglökilläs glökikilpailu ja o seuraava vuare Kariko suvu Armoitettu Glökimestari. Hää oli tehny itte Kuapukse omenapuist saarust sarost omenaviini ja siit jalostanu Jalo Juama.

Oli ni ihana. Kyl mää ole onnelline meiti suvust ja torettako viäl, et poissaolijoi ei haukuttu täl kertta, mut kannatta panosta siihe ens vuan paikal saapumise..