Ko o tämmäsest kukkahattutärist kysymys ko mää, nii toi otsikko kannatta luke SOO SOO SENKI HIMOKAS OLENTO ;DD

Hah, oikee mu rupesis naurattama, ko noi nuare saiva taas vanha sinise silmä hiuka avartuma niire vaaliapunaste klasie taka. Mul nimittäs esitelti tämmöne nettisivusto misä etsitti salast kuksimisseura ja lirtatti estottomast ni naimisis olevie kans, ko naimattomie kans, kerrotti sek-si-fan-ta-si-oist ja tiätenki yritetti päästä sil ykköspesäl ja jotku miältymyksist riippue kakkospesäl.

Kyl mää oli ymmärtäny, et netis voira jutella iha läpi päähäs, mut ku 18-vuatias kundus näytti mul oma rofiilis, joka oli hemaseva 25-vuatias blondi, siis naine ja hää lirkutteli miäste kans siäl, iha va huvi ja urheilu vuaks ja naurakses kavereire kans varsinki "ählämsählämeitte" ja vanhoje gubbeje jutuil. Ni kyl mul taas oli vaikia laitta ajatuksiain järjestykse. Pakko mun oli huakasta syvä ja sano suara, et mää ole liia vanha, liia musta-valkone ja liia miälikuvitukseto tämmöse "huvittelu" muato.

No näytetti mul sit parhaimma pala salolaisist miähist, jokka hakiva salaseura omal nimelläs ja omal kuvallas. Mää ko ole siäl korttelikapakis ollu töisä, ni kyllähä siält pari tuttuki tuli vasta. Enite muu hämmästytti naimisis oleva miähe, jokka oliva laittane oma kuva, jos oli pikkase sekotettu naama kohralt kuva sumpuraiseks. Jos siäl olis ollu kuva Äijöst, ni kyl mää sen olisi tuntenu. Tiätyst sit olis voinu kysy, et mitä mää niilt sivustoilt sit hae.

No kukkahattutätin mun oli pakko ilmasta kiälteisyyteni semmosi sivui kohta ja piri mää sit piänimuatose saarna kon-do-mikäytöstäki, ko huamasi, et moni siäl sivuil oli laittanu statukse, ettei kon-do-mi halu käyttä. No kukkahattusaarna jälke taas olti vaivautuneit ja muu ei vissi vähä aika taas vihitä mihinkä salasi jännittävi assioihi, mihi ny tämmöse sek-su-aa-lihomma kuuluva.

Kyl mul sit kuitenki jäi pikkase askarruttama toi sek-su-aa-li-suus ja mitä esimerkiks mää pirä semmosen sek-su-aa-lisen ihanan asian. Emmää kyl saanu ittiäni mitenkäs kiinni siit, et mää roikkusisi jossa nettipalstal läähättämäs. Tuli siihe tuloksen, et parast o jos sa parisuhtessas nää fanttasias ja miälihalus tyyrytetty, mut jos ei sa, ni en sit tiärä kumpi o paremp: roikku siäl netis vai hankki oikia rakastaja. Tai ymmärtääkseni siält netistki voi sen oikia rakastaja hankki.

Mut tapasi mää miälestäni itteäni sek-su-aa-lisest stimoivanki ihmise, siin sit hunteeraessani.

See oli semmone miäs. Palttiaralla 190 sentti pitkä, painoki varma semmone 120 kilo, et ei mikkä tuule henkäyksest taittuva rantakaisla. Sotilaalline ryhti, älykäs, huumoritajune ja varsinki musta huumori viljelevä, vaikutusvaltaa ja karisma tihkuva, tiätä mitä teke ja miks. O varma ittestäs ja assiastas. Ja see mikä mun kaltast ihmist kiihottais olis pikkane kepeä keskustelu, ni sanotust iha va haaste miäles. Ko mun miälest noi suurimma sek-si-vehke sijaitteva tual pääknupi sisäl, eikä munaskuis. Sit seuravaks sek-sik-käin assia o miähe käre, nee pitäsis olla iso ja vahva ja miälelläs käsivarre myäski. Ei mikkä naru, mut ei myäskä mikkä bodarikäre. Semmose luannollise lihaksise. Sen verra kaukan mää oli täst kohtest, ette kauhia hyvi nähny ni käsi, mut kyl ne iha kelpo käsilt näyttivä :D

Okei nyt saa naura. Ja arvata. Kuka ja mikä sai Kariko lika tuhmi ajatuksi esimerkiks seurava kaltase jutul. Juttu tule melke varsinais-suamel, ko henkilöki o Suame Turust.

".....Suame kaltases maas, ei ol yhtä sen enempää psykopaatteja, tunnekylmiä ihmisiä, kuin missään muuallakaan maailmassa. Suamen väkivaltasuut selittä runsas päihteidenkäyttö ja lapsuus- ja nuoruusiän vaikeudet kotiolosuhteissa, ei niinkään psykopatia. Suomessa välivaltakuolemia ylivoimaisesti selittävät Kaken ja Maken yhdessä ryyppääminen ja saunominen, joka jossain välissä äityy rähinäviinan juomiseksi, kun Alkon suurarvonnasta voitettiin taas kerran se perjantai rähinäpullo. Make jossain välissä hermostuu Kakeen ja homoeroottisesti käskee Kaken heittämään homo voltti ja kiskaisee samalla viimeset siivut pullosta. Tästä kaikesta Kake hermostuu niin, että tarttuu lähimpään leipäveitseen ja iskee sen tuon heteroutta epäilevän, viimeisen iloliemen anastajan rintaan. Aamulla itketään pidätysputkassa, ei tiedetä mitä tapahtui, koska päässä oli naksahtanut. Voin kertoa teille, että päässä ei ole minkään sorttista katkasinta mikä olisi voinut naksahtaa. Mutta Make oli kuitenkin hyvä kaveri. Toisaalta Suomessa tunnekylmien ihmisten osuus nousee aina hetkittäin kuin käydään katkeraa avioeroprosessia läpi. Kotiväkivalta on taas naisia eniten niittävä kansantauti. Ja hyvin harvoin nainen kuolee ensimmäiseen lyöntiin. Psykopaatti mies tosin tässä tilanteessa ajattelee vain sitä saatanan ämmää, joka vittuuttaan meni kuolemaan ja aiheuttamaan minulle nämä ongelmat......" ".....mitä tulee amfetamiinin käyttöön ADHD:n hoidossa, on tosi, että erittäin pieninä annoksina ja harkitusti tarkan valvonnan alla siitä on hyötyä. Kyllä niitä siinä on pöydän toisella puolen istunut, jokka sanovat, että homma lähti käsistä, kun mä vedin nolla vitosen ränniin, jos mä olisin vetänyt nolla ykkösen nokkaan, ei olis ongelmaa. Mä oon pystynyt lukemaan kirjanki kun olen vetäny nolla ykkösen nokkaan. Eli pieninä määrinä keskittymiskyky oli parempi, mutta isoina määrinä amfetamiini aiheutti agressiivisuutta. Tai no emmä nyt tiedä, oliko se loppujen lopuksi kirja. Reijo Mäen Vares-kirja; mutta sanotaan nyt, että oli kuitenkin pystynyt keskittymään lukemaan painettua tekstiä...."

Tää teksti on muute sit iha mun oman muistin mukane ja siit ny ei sit voi pistä ketä valal. Ja kuka arvas, kenest Suome THL:n tutkimusprofessorist oli kyse?? Ja ei niikä se puhe sisältö, va mite se puhe sualletti ulos ja miähe kokonaisuus ;DDD Emmääkä ny sentäs ni per-vers-si ol, et kiihotu tappojutuist ja luannehäiriöist.