Joku ehkä muistaaki mun viimose postaukse Itellasta, tuasta kaiken älykkyyren ja tehokkuuren juurevasta Virma Oy Ab:sta. Silloha Äijö siirteli postilaatikkoi pitki pitäjä ja lopultas Itella maksama Virma tuli viäl kerra siirtämä niit loori. Nyt nee o muuto saanu olla noi kolme viikko paikallas, mikä alka hipoma ennätyst täsä asias.

Mää anosi, tilasi ja sain niin sanotu äitiysavustukse paketi muaros. Mää sain tän 2011 malli ja oli oike ilone, et kuasi oli pikkuse seitkytlukulaine ja jopa iha rohkiast oli pikkase käytetty färiäki: punast, sinist, lila, keltast. Suuri osa oli kul valkost ja faaliaruskia, mut seki o iha hyvä.

Mul oli kerrottu, et se suihkulakki siäl pakkaukses o sit naistekondomi, et see ei kuulu sit yläpäähä. Kauhia pettymys ko sitä suihkulakki ei siäl sit ollukka- kuus iha tavallist kondomi va. Nauretti Äijö kans kippuras, ko leikitti ajatuksel, et semmose family kondomi ny sit laittasis lompakkos ja lähtis pikkujouluriantoihi. Kyl siin sit jo tarttistas pokka ko vetäsi h-hetkel äitiyspakkaukse kondomi esi, ko ei semmosi ainaka iha supermarketis näy myynnis. Okei, toi ny kerto meirä kiaroutunest huumoritajust, joka o suarastas helvata huano. Mut siin tilantes see oli kovinki hauska juttu. Mut siin naistekondomist, ni joko siäl oli sellane joku vuas ollu, tai sit se o tulos, tai sit ystäväni hoitaja-opiskelija oli nähny unta tai mahrollisest tyäntäny hätäpäissäs h-hetkel suihkulaki pyhimpäs.

No mukava oli kuiteskis katto niit pikkusi vaattei ja kaikki tarvikkei. Nyy mul alka olema koko setti kasas! Ja täst suur kiitos kuulu Taivaanrannan maalari Eijal, Viismummol, Rva Pinel, Rva Merel, Rva Toril ja Pynteril. Nää toimeliat naise ova kasanne mul koko seti kasa. Ja Sesile Hurul, joka o tehny pinnasänky ja Irene Pohojalaasel, joka tule kirjailema ristiäisisi enne lapse nime suvu perintö kastemekko, josa mun o ensmäisen häjynä kastettu.

No se juttu ny lipes taas siit Itellast...

Nii menti perjanta hakema sitä äitiyspakkaust paikallisest asiamiäspostist. Ukko haeskeli paketti ja kailotti sit kova ääne, et olisi heti sanonu, et se o tää äitiyspakkaus tääl. Hää tuli iso paketi kans ja anto se Äijöl. Meil oli veto Äijö kans onnitteleks postiukko meit. Ei hää onnitellu. Sanos, et kuis kaua sul Äijö o ko viimeks ole tämmöst katellu? Äijö sanos, et kyl siit parikymment vuat o, et iha kiva nährä mite tää o muuttunu niist ajoist. Postiukko sanos, et olit muuto kauhias kännis bändi kattomas, et oleksää ymmärtäny ettei semmone sit enä käy. Äijö sanos, et kyl hää kännis oli, mut tais siäl muutama muuki olla samas kunnos. Postiukko piti saarna mite vastuullisest tuleva isä pitä käyttäyty ja piäne lapse kans ryyppäämine ei sit käy ollenkas. Mää rypisteli kulmiain, mutten sanonu mittä, ko tapoihini ei kuulu puuttu Äijö asioihi julkisest. Äijö oli kovi rauhalline ja myänteli ja sanos, et kyl hää o iha sama miält asiast.

Ko päästi ulos, sanosi, et et sit voittanu veto siit onnittelust, mut moraalisaarna sait. Äijö sanos siihe, et mitä sää siit nokkisas oti, kyl maalima melu mahtu ja ain iäkaike tommosi kyttäji o ollu paari täys enemmä tai vähemmä ite kännis ja sit moralisoira toisi, et ittes tuntis paremmaks, et kännis hää oli ja kyl hää sen kestä, et o se hyvä, et kyläl o jotta juttelemist. Mää melke ja nyy paino sanal melke raivostusi Äijöl, ko hää noi tyynest asia otti. Mää sanosi, et sillo ko Postiukko o viratoimitukses, ni sopi pitä suunsa supussa. See ei kuulu hevohelvetti hänel kuka o kännis ja misä, saatikka toimi perheterapeuttina. Mää oli ni kiukku täyn, et jos kaupas olis ollu joku kolmas osapuali kuuntelemas tätä juttu, ni mää olisi nostanu semmose äläkä, et oksa pois. Mut ei ollu. Sanosi Äijöl, et see ei olis ollu kaunist kuunneltava mitä mää hormoneissani olisi sanonu ja olisi tehny valitukse ni korkial Itella johtoportase, ko apupostipoika olis jaksanu valituskirje kiikutta. Kyl vittuilla sa, mut see maksa.

No nyt mää kiukustusi taas ko mää ajatteli sitä Postiukko, mut kyl se maalima tuppa ne Postiukkojenki perse tervama. Et ei mun siit tartte ni välittä. Jos muuto huamasitte, ni mää ole kauhia tiikeriemo omieni pualest :D O mun suvus ja perhes paljo korjamise vara, mut ko mää e mestaroitte muitte asioil, ni emmää viitti niit muiltaka kuunnella.

Juu no. Rva Tori toi tänäpä yhristelmävaunu/ratta ja kaikemaalima pussi ja jopa liukumäe toho piha :D Kyl muu pikkase nauratti. Liukumäki!!! Hunterasi, et kylpyamme ja uus patja pinnasänky tartte osta, sit o kaik. Vai pitäskös osta tämmöse herku viäl...

Ensi-Reinot koko 20...