Kyl siäl talol eteenpäi olla menty, vaikken ol kuvei laittanukka. Kalenteri ole sentäs juttui kirjannu. Vaikee o välil, ko tarttis saara tavaraa täält Salost 26 kilometri päähä ja ei ol muut ko toi pikkupikkupunto. Kyl sen kans olla menty nokka pystys, ko takapää o painanu sementtisäkeist ja muist. Nyy suurimpan rojektin on keittiö, ove ja taso tuliva nyy lauvanta. Kaappie rungo oliva tullu aikasemmi.

Täsä o jo leinoliäre takant Äijö hionu ja maalannu muuri, laatottanu seinä ja koonnu kaappie rungo. Joskus vois ajatella et meitinki huushollis viina voimi remontoira, mut totuus o näkyvil. Elovena pikapuuro, sokeri ja verenkeiti ja tiätenki papermukei, mihi mössö tehrä. Mutta totuus kun käännetä kamera tsuumi toisaal..

Kuten huamaatte, hermoo voi kiristä välil. Ja jos huamioitte ni Reino miähe meil töit tekevä.

Äijö osti ittelles uure "lelu" ja lumetulo lakka just nyy, eikä seurava kymmene vuate sara lunt olleka. Mut tänä vuan o riittäny. Teijol o semmone reilu 40 sentti. Vallit o yli metrisi.

Miäs ja "tikkari".

Mun oma olo o aika hutera viäl, mut etepäin mennä ja usko, et tilanne helpottu. Täs tarttis viäl tää oma osakeki myyrä ja tehrä yht sun toist. Toivottavast pää kestää ja riittää. Välil o usko vähis. Mut kiitos kaikil ihanist kannustuksist ja tänäpäiväsist ystäväpäivätoivotuksist. Kiitos teil!!