Jösses et oli hyvä olla saunas. Nyy ne oli säätäny sitä kiuast, et tuli vähä enemmä lämpöö. Muu väsyttää niimpal kauhiast, mut turha mennä maate, ko see mene va pyärimiseks. Tää päivä o menny taas syämiseks. Pizzaa, suffelipuffeja pussilline, oliivileippää, savulohisalaattii... Kävelin kyl Virmal, mut ei see nyt ni kauhjan pitkä matka ollu..sohjos tuntu kyl monelt kilometrilt.

Tyäpäivä oli mukava ja kehittävä ja sit mää hyppäsin ratikkaan ja makso ihan ite kuljettajal ja painusin Hakaniemeen. Kokemus tua varmuutta... Menin vähä shoppaama. Enstekstee ostin ystävänpäivä krääsää ja sit menin Sokkaril kattoo lumpui ja rätei. Ystävällisest sit kysysi oma ikäselt myyjält, et onk mittä muut vaatemerkki ko NP, Zhenzi ja Icon misä olis isokokosi vaattei?? See sanos mul et ei ol ja ettei Iconis ol isokokosil vaattei ja nee o teinivaattei. Näytin sil yht Iconi paitta mitä olin sovittanu ja sanosi, et kai näit mummotki saa osta, jos raha va löyty. Vanhempi naismyyjä kaahas paikal ja alko esittemä vaattei. Osti sit yhdet leveepunttuhousut viäl Zhenzilt, mut muu otti oikestas vähä päähä. Mua sit ärsyttä ihmise jokka ei suhtauru vakavast tuattei ostava ihmise, oli see sit iso, piän tai vaik mitä. Noi Sokkari myyjät o vähä ko HKL:n bussikuskit, erikoiskoulutukse saaneet tylyst kohtelust. Mut katotas ko lama kiristä vähä nyäriäs, see voi olla, että money talks ja bullshit shop assistant walks..

Ilta o menny saunoes ja teki miäl mennä kaljal, mut oti vissyvere, ko pääti viättä viäl tipattoma jälkke huikattoma. Kattosin Saaran kokoelmist Hellboys2-lehvan ja see oli oike hyvä. Täst o hyvä jatka huamise. Huame pitäsis vissi tehrä jota thaikkuruakaa Virmal. En ol tiatone et onkstää Thai kokkisota vai onk niil jotta ohjettaki...