Paljo ko maalimal liikkuu ja tapaa ihmesei, nii pal myäski sattu ja tapahtu. Erellises postaukses mää pohriskeli kaikki arvioi mitä mää ole saanu ittestäni kuulla erest päi ja takapäi ja välil vissi sivustki. Kukka ei ol koska tullu muu suara huaraks haukkuma. Ilmeisest mun koko ja ulkonäkö ova estäne sen =oD Mää e muuto ymmärrä, et miks see sana HUORA o nii kauhia kirosana. Mul ei ol mittä huari vasta, sitä vastoi mul o huamattavast enemmä vasta esim. sellasi sanoi ko, PARITTAJA, IHMISKAUPPIAS, HYVÄKSIKÄYTTÄJÄ, RAISKAAJA, NAISTENHAKKAAJA, PEDOFIILI. Ei mul mittä rehellist HUORAA vasta ol. No takas tarina..

Mää oli sillo viäl töis Kentauris, täs meiä kulmakuppilas. Mun pomo ja hyvä ystäväni Kai oli hakemas mul läheisest gourmee-ravintolast ruaka ja hänel oli siihe aika sellane kännykkänumero, et ko siit soitti, nii näytti vaa TUNTEMATON NUMERO-tiatoo omas luuris tai tiätyst siin luuris mihi hää ny soitti. Siis sellane salattu numero, siis suameks. Mää ajatteli, et koht see soitta, et mitä mää ny tänä haluaisi syärä. Puheli si soiki ja se ol see tuntematoine numero. Mää hymyili leviäst ja vastasi puhelu.

-Moikka!!! Oleksää jo tuloos, mul oliki vähä ikävä jo sun ihana olemustas..

-(Hetken hiljaisuus, sitten naisääni kiekaisee) Kuule hävitä heti tää numero!!

-Täh?? Siis anteeksi, kuka puhuu?? Ja mikä numero??

-Kuule, siis tää meiän numero ja lakkaa häirittemäst meiän perhettä!!

-Siis anteeksi nyt. Mitä asia koskee ja ketä puhuu??

-Kuule, kyllä mä tiedän, että sä oot tollane kapakkaruusu ja olet nyt kuule tehny väärän valinnan. Sä olet kuule nyt tuhoomassa meidän perhe-elämän ja avioliiton ja kuule olet viemässä lapsilta isän ja kuule mä olen RASKAANA. Että unohra kuule vaa ja kuule kato peiliin vähä millane naine sää ole..

-Anteeksi nyt, mutta en todellakaan tiedä kenestä puhut. Taidat olla erehtynyt nyt numerosta..

-Kuule mää en ole erehtyny mistä. Sää ole iskeny meiä Matti ja kuule mää ole RASKAANA!!

- No onneksi olkoon, mutten tiedä ketään Mattia, ketä olisin yrittänyt iskeä..

-Kyllä sä kuule tiedät lumppu, nyt vaan poistat tän numeron ja et ole ikinä missään tekemisissä meidän Matin kanssa.

-No okei, poistan numeron, mutta Mattia en tunne että ole vaan rauhassa..

-(Pieni hiljaisuus..) Kuule... HUAR-RA.. (Klik..piip piip)

Oli vähä ällikkänaisena ja Kai tuli siihe häti Ceasar-salaatin kans ja ihmetteli, et mikä nyy o? Mää sanosi, et mää ole kuulemma huara ja mun täytyy poistaa tuntematon numero. Kai iski silmää ja sano, et kannattais olla varovaine, ko pyärii tual radal..

Meni sit pari viikkoo ja Virtane tuli baarii. Miäs tilas kolpakkos ja oli vähä juro näköne. Kiähnäs siin ja mää sit kysymä, et kuis mene, et onk kaik hyvi?? Virtane siihe, et otaks sää sen piirose tuali viäl, saat se ny neljälkympil? Mää ilahtuneena, et tiätty ota, mää luuli, ettet sää halua myyrä sitä ja eks mee sovittu, et kuuskymppi. Virtane oli huajentune näköne ja sanos, et see o häne paku perssiis, et hää ajatteli, et hää heittä sen tuali tänne, ota sää tai et. Mää siihe, et tiätty mää ota, keräilytuali ja kaikke ja halval, et miks mää en ottas? Virtane pyäritti sitä tuappi siin ja sano, et ko se sun numeros oli mun taki taskus ja vaimo löys sen. Aika mont palast loksahti paikalles.. Mää aloti hillittömä hirnunnan ja sano, no onneks olkko teil o sit mont last yhre sija ja vaimos, joka o virallisest tyttöystävä, orotta seuraava. Virtase hartia menivä entisestäs kyyry ja hää äyskäs, et, ei se mittä ol..

Piirosen tuali mul o viäläki keittiös =oD