Mää ole täsä valitellu flunsast ja vaik mist ja aurinkoki o ottanu silmi ja aiheuttanu mikreni kaltast pääsärky ja voi voi, ko ollu Kariko lika arki ny harmaat.

Kunno kohetes tosa tyäviiko aika (ei kai kukka ny sairaure vuaks tyäst kaua ol pois?), pääti et lauvanta teen jota oike mukava. Hunterasi, et aurinko paistaes , mää houkuttele Äijö ulos ja lähretä läheise saare laavul paistama makkara ja juama kaakao. Hianost olis päässy tost jäätä pitki ja pakkasinki persalusta, puutikui, sytytyspala reppu ja osti makkara jemma.

Mitä, mitä!! Koko viiko paistanu aurinko täyrelt pilvettömält taivalt ja tänäpä ei sit ollenkas. Suaja pual o heittäny ja ilma o tollane ihme niljakas ja tuule helvetist. Höh .

Ulkoilu o muutenki iha yliarvostettu harrastusmuato. Mää ota ton Anna Janssoni kirja kainalo ja ryämi untuvapeito al. Mää nouse siält iltapäiväl, jollo oli juttu Äijö kans jos mentäsis elävi kuvi kattoma se 10 oscari ehrokas, Kova kui kivi. Mää tykkäsi lapsen länkkäreist ja Clint Itäpuu oli mun suurin suasikki. Saas katto mitä täst ny sit ole miält. Hyvä näyttelijä siin kuitenki o.