Pitempi aikase lukja tiätävä, et Olkalt palo käämi totaalisest tosa huhtikuun loppupualel ja huuti saiva kaik mahrollise instanssit muka lukie soft embo-paskpaperi. Nyyhä o nii et Olka o ollu aina herraskaine persiistänsä ja pyrkiny käyttämä va mukavi paskapaperei. Vannoutuneena soft embo käyttäjänä Olka o joutunu taipuma sen ete, et embost o tullu iha paska paperi. Se o kiärrettykki nii löyhäl siihe rulla ympäril, ettei tämmöne raavaampi naine pyyhi rullallisel ko kaks kertta. Mää sit inho, ko see papru alka rullaantu ja pyhimpä jää paperi eli pillutolleroi, niiko entine muija sanos. Tai sit se o nii hoto, et sorme menevä läpi ja tiätenki tälleses tilantes käsie pesu o aiva mahrotont. (Uskoka va, Ollil o ain paperinenäliina mukan ja kosteuspyyhe, ja tän tilante voi rinnasta siihe hammasharja-addikti vaikiammaks versioks) Tai sit see paperi o nii kova, et persii pursuaa tikui ja pukama tirskahteleva vert enne ko see ko. paik o puhas. Ja nyy o kuulkka pistetty perssii liko ja samal Suamalaise Miehe hermo myäski.

Kattokaas meikätyttö o aik kälättäjä monest assiast ja tiätyt asiat ko o hyväks havaittu, niit ei kannata lähte halvemmal ja huanommal korvama. Esim. Fairy-astianpesuaine, Havi-tuikku kynttilä, Wettexi iso pöytärätti, Sini-tiskiharja.. Luettelo löyty ja Äijö o hermoromahrukse partaal, jos mää ala kälättämä esim. firstprice-tiskiaineest. Tee ny voi kuvitella, et täsä o käyty paskapaperi vertailuu pari kuukaut ja arvakkaa kuka o joutunu pakostaki kuulema vertailu tulokse. Siihe tulokse o ny tultu et Serla Satin o TOP3 listas, yllättäe sinne kipus myäski keltane, kova Serlan toilet (valkone oli iha paska..), JustOne oli hyvä, mut kallis, eikä ollu talourelline. Sitä paperi piti otta kuitenni enemmä. Joku kirsikakuka värine ja hajune oli kans vähä outo (entine äijä sano et v***n kuuluu haista v*****a, eikä Chanel vitosel) ja sit tuli Pirkka-paperei ja muut. Ähkiessäni siin, jutu taso harveni ymmärrettävist syist Äijö kans, mut lopultas sitkeys palkitti.

Kuulka pitkäaikase paskapaperi hiljaisuure jälkke Suamalaine Tosi Miäs pelasti taas naaraas!! Äijö oli käymäs Lidlis hakemas kuplavettä ittelles ja oli siin sit kattonu paskpaperi valikoimaki. Hää oli ostanu mul sellast valkost paperi, misä o henno vaaliapunasi kukei ja se o kuulkka just see paskpaperie aateline. Sopiva luja, kaunis, hinta-laatusuhre paikallas ja taas o Olka pukama onnellissi ;DDDD

Jos tee ei muuto ol koska ajatellu, et mää oles hullu, ni ehk nyy jo pitäis alkka heräilemä..Heehehehhehheee..........