Pitäsis vissi olla kerranki tyytyväine ko o aikka istu netis ja käydä kaikil lemppari lokeil. Paitti,et pää o ni puuroo täyn, ettei täsä mittä taju. Flunsas autol ajamine o muuto ko kännis ajelis, emmää tiätenkä ol kännis koska ajanu , kuvittele va. Kävi kaupas hakemas mehu ja mää osti kaikke muut ja yriti maksa kirjastokortil. Sitku mää sain pankkikorti paikkasa, näpytteli sen kirjastokorti pin-koodi. Sain mää lopultas asiain toimitettu, tosi sitä mehu en sit saanu. Täyty mennä huame uurestas. Kävi siin A-apteekissaki, mut en ymmärtäny osta piänt shutshutti. 5cl kirkast tai rommi kuuma sokervete olis voinu tehrä terä. Huamen mul o sit toi viralline sairasloma päivä ja hyvä ni, ei see ol hyvä tartutella toissi. Mul o see huano puali, et mul ei toi kuume nouse. Ei oike kenelläkä meiti suvus. Ja see ei taas polta tota tauti poies, et täsä olla pönttö normaaliki sekasempan muutama päivä pirempä.

Mää sain muute tänäpä valla hiano huivi lahjaks, mutten nyy viitti enemppä mainosta, ko lahja antaja halu pysy inkoknito ja pahastuu jos mää sitä liina ny kovi kehu ja ei sitä tiärä voi see vaik purkautuki, ko sitä alka käyttämä.. Paremp olla riamuttemat, jos kuitenki huanost käy.

Mul ei ol tääl ko jota antioksidanttei ja sit jota ryppyesto lääkkei. Oti niitäki sit tuplate, et jos joku ainesosa auttasis tähä räkätautti. Ei mul tullu miäle et mää olisi voinu mennä apteekki siin kauppareissul, ei mää meni sinne A-apteekki. Jumakekkala mää unohri myäs hiustepesuaine ja margariini. Juu jos mää sit makasisi viäl huamennaki tääl sänkys va... Tai Maximuksel on noi antibiootit tosa...