Keskiviikkon starttas vasikkailmiö1 suvu kantakirjalehmä, vasika ja kahre sonnimullika voimi Turu satamast. Tai noo ny oikke jos sanota, nii meinatti jäärä rannal ruikuttama, ko kantakirja unohti ensteks puhelimes ja sitte huamioi terminaalis, et häne maalline omaisuutes oli matkal Polles kotio, ko meitil oli nokka kohre Tukholma. Ei siin muuto mitä, mut jos Mummi immeiselt puuttuu lompakko ja elintärkiät kortit, nii see ei tarkota sitä, et Mummil tulis kuiva reissu, see voi olla hyvinni et kanssa matkustajil voi olla myäski hiljane ja kuiva reissu. Niimpä maalimamatkailijoitte tapa mee menti Pikku I:n (tästä lähin PI) ja mr. Dragonin (täst ettiäpäin D) kans drinkkibaari ja pyyretti sekoitettuna vaa ei ravistettuna, Irene säntäilles ymbärs ämbärs laiturialuet.

Päästiin kunnial kuitenni laivaan ja löyretti yhreksännelt kannelt meiti hytti, mist poja innostusiva niin kovi, et hee ei meinannu lähte hytist muuta ko lahjomal. Onneks alko muumidisco, nii eikös sinne ny sentäs menty. Poja oliva nii kovi sällei, ettei hee menny tanssima eres hard rock hallelujah-biisiä, mut onneks Irene vetäs tekonivelellään pienet piruetit, ettei suvu maine ja kunnia kärsiny. D oli jo nii kova, ettei menny halama Muumipeikko ja Pikku-Myyt, vaik jalka vähä nykis, mut PI hois tän homma koti. Muumipeikko oli kuulemma tuntunu pehmiält ja vähä muu harmitti etten mää tilaisuurest ottanu vaari ja menny halailema kans viarast miespeikko.

Voi ihme sitä tavara määrä ja mee kierrelti ja kaarrelti shopeis ja vaik D sai hyvä maininna koulutoristuksesas, meinas laskutaito aiva sekaantu ja kummitäri ja D lompakot myäski. Kova oli tinki, mut kaupat saatti päätökse ja kaikki oliva tyytyväisi.

Sit huamatti, et nuartendisco oli alkamas koht silläs, mut siinäki oli mutka matkas. Kaks ansioitunut vanhempa reissaaja ei ollu ymmärtäny pitä kines verensokeri tasostas ja hämmästys oli suuri kun ruakkaa ei ollukka nii helpostas saatavil enä. Lapse menevä jopa veresokeri erel, jote ei muuta ko heiluma disco. Meinas kuulkka käyrä nii, et Irene meinas napata koko tanssikilpailu pääpoti vetäväl "touch my body"-koreografiallaan (tai no se tais olla vasikoire spesiaali kultaisella 90-luvulla...) Pojaha sit vetivä härmäläise tapa tanssilattia vieres juroina drinkkiä ja Olka ja Irene jorasiva. Täytyy kyl myäntä, et Olka selkä petti enne Irene tekonivelt, mut selvä se o, ko toine o vaa luut ja nikama ja rusto ja toine titaani. Poies ei kuitenna voinu lähte, ko tartti katto ku muut joras. PI tunnisti heti Ruatti euroviisukappale, ko see soitetti. Olli ei ollu eres sellast enne kuullu. Päästi mee loppuje lopuks syämääki ja siin vaihees kello kolkutti jo pualt yht ja Olka meinas vetää jo katkarapuleipänsä nenän kautta, nii ehti nälkä kolkutta.

Aamul Olkal oli krapula. See johtu tost meri-ilmastost varma. Olka kroppa ko on ohjelmoitu olema saaristos yleensä kännis. Mun tartti oike otta järki käte ja selittä sil ettei sul ny voi olla krapula, ko siihe yleensä tarvittais jota päihryttävä ainettaki. Aamupala jälke mee menti poikain kans uima, sil tuloksel, et PI hävitti uikkarit jo menomatkal ja D tulomatkal. Mut see o yleensä näis piireis et ei sitä yksil uikkareil viittikä uira ko kerra ja sit vaihreta. Irene makas raaja leviänäs helikopterikentäl ottamas aurinko, ko mee plutatti.

Ko nyy oltti sentäs D:n 10v. risteilyl, nii ei me minnekä seisoma menty syämä, mee otetti penkit alle ja mentti a`la carte ihmettelemä. Poja ottiva alkupaloiks vihanneslautaset dipil, Muumimamma vähä paremma lihapulla, vähä huanommal perunamuusil ja jälkiruakapöyrä. Hee oliva sen verra herraskaissi, et ottiva vaa muutama tuatte siit ja jättivä sen pöyrä sinne.

Risteilyn kruunas merirosvo-tanssishow, mikä oli aikuistenkin mielestä oikein viihryttävä. Kaikki lapse saiva osansa merirosvo päällikön kulta-aarteest lopuks. Vähä harmitti, ko kyl Olliki olis ollu perso suklaakultarahoil..

Tähä loppu mää kerro viäl Pi:n vitsi, mut ko mää en muista, mikä oli sankarin nimi, nii vaihra sen vaa kylmäst ruattalaiseks.

Suamalaine, ruattalaine ja norjalaine kilpailiva kuka pystyy kävelemään tulisil hiilil sanomat ai ai. Ensi meni suamalaine ja huus heti et AI AI. Sitten meni norjalaine ja huus samote AI AI AI, lopultas meni ruattalaine ja piti suutas kines, kunnes tuska yltys liikaa ja hän huusi OI OI OI ja voitti koko kisan.

Mukavaa viikonloppua kaikille ;D <3 <3