TÄSÄÄ OLI VALOKUVA, JOKA OLI NURIKURI KALLELAS. SIIN OL KAPAKA KUVA, JOS LUKI ISOL SIR EINO SISÄKÄYNNI VALOMAINOKSES. VUORATUS EI ANTANU KAPAKI TEHRÄ PESÄ TÄHÄ!! SORRY.

Mahtoko se olla Saanel, ko sano, et Vanttaalt löyty Sir Einon nimikkopubi. Noo ny sen on pongannu, mun rakas kummityttöin tualt Hämen puolest. Lähetti kuvan, mutten mää ossa sitä kääntää oikein päin, onneks ny ei ny sit ol iha nurinperin, vanha niska taittuva täsäki. Samal mul selvis, et Flamingo ei ole vanha soittoravinteli (niiko se tääl Saloos joskus oli), vaan jonkisorti kauppakeskus/uimala. (Uimalla kauppaan...) Mul o jälle Sir Eino viikonloppu ja Eino-poik täytteli tosa vuode ohimenne. Siis ei ny tietenkä NY, ei häne äitees tiätenkä jättäsis väli toistaseks ainoa poikas syntymäpäivi, va mennä viikol. Kello o sen verra, et kaikkie piänte poikain pitäis nukku ja antta kummitäreilles kirjoitusrauha, VA mitä viäl. Yks vuotias o saanu Napoleon-syndrooma kohtaukse ja ilmoitti ettei nuku. Tälläki hetkel poik makka lattial, ko en uskalla pittä hänt sänkys yksinäs. Hää o meina hunteeranu ilmeisest et hänest tule seuraava Jari Litmane ja hää harjoittele totu potkuttelu tosissas. Toine harrastus o tää Amin Asikaise nyrkkeily ja ko nää kaks yhristä poik ei kert kaikkia pysy paikallas sängys. Lattial o enemmä tila peuhata ko parisänkys.

Toinenki syntymäpäivä sankar ol täl viikol, Äijö nimittäs. See o ollu flunssas ja ärtysä. Valittanu millo mistäki. Noo olin unohtavinani häne syntymäpäiväs, ko äijö-rotu ei sellasista välitä ja tyhmäähän sellaset olisi noteerata. Oikein otti koville, etten aamulla unenpöppöröksis, mittä sellast mumissu, ko et onne ny va kulta tai vastava. Ko mää pääsi töist mää kävi ostamas lahja, joka täl kertta oli harmamusta vetoketjulline paita. (Äijö olis kyl tykänny enemmä harmamustast Mercedenz-Bentsist, mut ei hää koska ol ollu nokonuuka..) Sit mää kävi Askanilt hakemas pari mustikkakori-leivost ja lillakuppilast pari takeövei kahvee. Voi, et ko ol äijä maireena...

Jumatsuka Eino haukottel!!! Kello repii ja poik melke nukaht, ko äitees soitti jostaki kuppilast, kysyäkses kui mene. Mää olisi toivonu, et mul olis ollu reilu 50 kilometri pitk käsi, et mää olisisi voinu vähä kurmista sitä naist... Noo oma vika, mitäs pirä puhelint auk ja viäl koval äänel. Tunnariki o Zen Cafe Elämä moukaroi, et eks täsä nyy kaik o iha oorait??