Rupesin sitte hunterama tätä maalimaa. Ensinnäki Turku o kovi ollu framil. Ensi oli silta ja sit oli Beckhamie arvosa perhe. Mää en ol koska ymmärtäny tommost henkilöpalvonta. Enkä vaihtas osaa heiti kans. Hermoha siin menis, et kaik olisiva kyttämäs, et mimmose makkaraperuna-annokse see ny vetäs snagaril. Paitti, et Beckhamit söi Dennikse pizza, misä oli näemmä basilika pääl. Mää tiärä, ko yks mun asiakkaist tuli kysymä, et mikä toi vihriä paprika tosa pitsa pääl o, et onks se arvokas? No sen tiärä, et Pizzeria Dennis otta tiätenki kaik täst hommast irti ja alka markkinoira Victoria ja Davidi pizza. Siit tule tiätenki VD-pizza ja muistaksein VD o enklantilaine lyhennys genitaalialueire sairauksist. Mitä voines kummallaki, ainaki Davidil olla, ko o tyhmempän kines jääny.

Sit mää hunterasi sitä, ko kävi tual Helena lokil, et kuka muu pitä kauniin ja kui kulahtunu mää parhaillas ole. Väsyny, tukka roikku silmil ja sitä ei ol värjätty aikoihi, et niiko tekoäly alka poistuma ja raaka torellisuus paista läpi. Blondi mikä blondi. Mää muista ko aikanas oli kulmakuppilas töisä, ni ainoa jokka muu kaipasiva ja soittiva josku perääki, oliva Salo Jätehuallo kaveri. Sitä ei vissi kannata suasitukses laske?

Risma palvelutiski nuar kloppi o iha kyllästyny meikäläise. Osta nimittäs aik use siit fetasallatti ja jouru hänt häirittemä. Tänäki mää huamasi jo kaukan, et hää vaani asiakast ja ko semmost ei ollu näkyvil. Ni hää siirtys tiatokone viäre. Mää ole se nulki saanu ni mont kertta kines facepuukis pyärimisest, et mää ajatteli pyytää sitä jo kaveriks, et niiko ilmottasi erelt käsi, et mää tule viiretoist minuti pääst ostama fetasallatti, et ryhristäyry. Nimittäs mää pääsi taas salakavalast takavasemmalt tiskil ja postaili siin vähä aika ja ko huamasi, et poik o naamakirjas, ni rykäsi ja sanosi, et ottasi tota fetasallatti piäne purki. Poik taas karahti punaseks ja pamautti läppäri kanne kines ja sano, et kiitos tuliko muut? See varma näytti mul keskisorme henkisest takan päin.

Tommosest lihatiskist mul tuli taas erotiikkapaarit miäle. Mää ole kiinnostunest seurannu salolaise suasitun Molly paari muuttumist ensi suasitust irkkupaarist ruokaravinteliks, sit pubiks ja sit urheilupaariks ja lopultas erotiikkapaariks. Nyy se on kaikki niit yhtaika. Emmää kyl kauhiast asiakkai siäl nähny. Niiko ottasi ton häräfile ja pillufile ja sit vähä formula tonne taustal. Paikka sijaitte mun tyäpaika viäres, emmää muute....

Lihatiskist tuli viäl miäle vanha ja aikka sit kuapattu Kallio lihakauppa Horninkarul. Mää olisi pikkuflikkana halunu osta makkarapäit, ko nee oliva mun herkku. Viäläki ota miälelläs päätypala, vaikke muuteni makkarast välitä. Mää oli mamma kans kaupas ja pyysi, et mamma ostasis niit. Mamma karahti punaseks ja sano, et nee o varattu huanompiosasil ostajil. Voiku mun kävi kareks. Siin oli sit taas kerra tullu laitapuale kulkija pyytämä niit päätyi, ko kauppias niit ilmatteks anto. Reiska ei ol sit kehrannu sannoo suara mitä hää kaipas ko kaupas oli muitaki. Hää kysäsi, et onks teil niitä-sun-näitä? Kauppias sanos, et ei ol niitä-sun-näitä, ko ne ova mennes sinne-sun-tänne.