Laitan taas pikkuseksi ajaksi tän Kaarisilta-teeman tähän, kun se jotenkin muistuttaa mua elämän jatkumisesta ja eteenpäin menemisestä.

Nyt on pikkasen vaikia aika töissä, kotona ja muutenkin vaan pääknupin sisällä. Huomaan taas masennuksen peikon vaanivan lähellä. Uskon, että tästä mennään eteenpäin. Siis tiedän. Emmää kinttujeni päälle kuale. Sekin aika oli, jolloin niin uskoin, mutta nyt osaan jo varoa sitä. Pitää pikkasen hidastaa.

Se on jännää, kun on oikein mukavaa, niin sitten tipahtaa pyllylleen arkeen. Eikös siitä ilosta, naurusta ja hauskasta pitäisi saada voimaa ja energiaa?? Arki vain jyrää.

Mulla on oikeastaan neljä valtavan ihanaa asiaa takana. Ensin oli 1700-luvun markkinat pohjanmaalla. Voi sitä iloa ja naurua ja lämpöä, kun tavattiin plokiystäviä ja kiherrettiin Tuuri-Tammelan mökissä keskenämme. Sitten oli tämä asunnon myynti ja muutto, mikä oli todella rankka kokemus, mutta josta selvittiin ja tämäkin koti alkaa kodilta näyttämään. Eilen oli Ruukkikylän kulttuuriyhristyksen Rapujuhlat, joista nautittiin Äijön, Irenen, Anonyymin ja Rosetan kanssa. Oli tosi kivaa, vaikka lauluja oli pikkaisen liikaa, eikä vapaalle keskustelulle löytynyt oikein tilaa. Katsotaan ensi vuonna uudelleen!! Sitten viimeisenä, muttei vähäisempänä Rosetan uuden kirjan Ruususadun ilmestyminen virtuaalisena. Toivottavasti saamme kirjan myös paperipainoksena aikanaan. Satu on omistettu enkelimummille, rakkaalle tädillemme, joka hävisi sodan rintasyöpää vastaan. Kirjan lopussa minä ainakin itkin vuolaasti, saa katsoa miten muille käy. Minullahan on ollut etuoikeus oikolukea kirjaa. Kirjaa pääsee seuraamaan huomisesta alkaen osoitteesta www.rosettakivi.com . Lukekaa ja nauttikaa!!

Huomenna on tiukka päivä töissä, mutta henkiin jäädään. Minulla on ihanat työkaverit, sukulaiset, ystävät, blokiystävät ja jopa mieskin, kunhan vain sen pään ottaa . Tämä syysalakulo menee taasen ohi.

Edittiä: Luin äsken juttua Vexi Salmesta ja muutama lause kolahti kovaa:

Elämässä pitää vain niellä hemmetisti. Kun ei ole Jumalaa, eikä päässyt hänen ystäväpiiriinsä, ei maailman kaikkeudelle eikä ihmisten hulluudelle mitään voi.