Toivotan kaikille lukijoille hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2012!! Olkoon se parempi kuin edellinen ja toiveesi tulkoon toteen.

Itse vietän uutta vuotta täällä Matildan hämärän hyssyssä. Oloni on aika matala, olen oksennellut muutamaan otteeseen, mutta vatsa-asukki on tanakasti paikallaan. Uudenvuoden menyyni on viinirypäleitä, muutama sipsi ja vichyä. Onneksi tuo juotava pysyy sisällä. Olihan tässä jo parempikin aika, luulen, että tämä lähipäivien rasitus laukaisi stressiä sen verran, että olo ei ole mairitteleva.

Menen laittamaan kohta ulkotulen tien poskeen ja se olkoon minun ilotulitteeni tälle vuodelle. Meillä olisi tuolla meren rannalla iso ilotulitus tänään klo 20, mutta mutta... Äijö huomasi, että kaikessa hötäkässä takarengas oli tyhjentynyt kun olimme kauppareissulla. Hmm...että sitten vajaan vuoden vanhat hakkapeliitat menee vaihtoon, tai no, yksi niistä. Arvatkaa onko mikään korjaamo auki ja minun pitäisi viedä tuo auto merkkikorjaamoon. Kai se rengas on siipeensä saanut näistä ojien kautta koukkimisista tai terävistä puunpirstaleista tiellä. Ja enpä tiedä pystynkö kävelemään yhteensä noin kolmea kilometriä meren rantaan ja takaisin, kun pienimmistäkin ponnistelusta alkaa ns. harjoitussupistukset. Eihän ne vielä ole niitä aitoja, mutta tuntuvat ilkeiltä ja ilmoittavat, että mamman täytyy nyt vaan ottaa iisisti. Istuen paras, ei auta hoppu. Rannalle on vielä iso ylämäki tänne takaisinpäin, joten taitaa jäädä haaveeksi sekin. Olkoon.

Mutta teille lukijat toivotan paljon parempaa vuodenvaihdetta!! Kyllä se minunkin aikani tulee. Lataan odotuksia vauvan syntymään ja sen jälkeiseen aikaan. Eiköhän kaikki järjesty.

Edit. HAH!!!! Pisteenä Iin päälle Fortumilta tuli mittarikysely. Ilmoitan siis lukeman, että osaavat lähettää laskun. Äkkiseltään laskin laskun olevan noin 420€. JEE JEE!!!