Nyy se o toristettu, OLKAL O SELKÄRANKA!!

Mää sai oike rokumenti siit. Siin se oli selkiäst A4:sel kuvattuna lantiost häntäluuhu. Eikä see näyttäny miltä puutarhaletkult, vaik mää aika ussiast ole luullu ni. Mun miäläst mun häntäin o kyl vähä liia kaareva, siihe nähre mitä sen pitäis olla, eli mul o toristetust notkoselkä. Pullistuma näkys kans oike komiast ja see painaa sit hermoo ja se sit taas tekee nannaa. Mutta peli ei ole menetetty, ei todellakaan. Nimittäin nyt alkaa JUMPPA ja 10 % TALKOOT!!! Panoksena on kävely kahrenkymmenen vuaren päästäkin. Siis jos Luaja muuten sua.

Fysiatri näytti kuvaa siält nikama sisältäki ja ympärilt, älkkä kysykö mite see o mahrollist, mut siin ne vaa oliva nikama, lihakse, läskit sulas sovus. Läskit sen takia, ko käytö puutteest, lihakse ova alkane surkastuma ja kerämä läskii ympärilles. Ei muuto kannattais käperty kipusas kahreks kuukaureks ja olla tekemät mittä. Mul o enne ollu vahva selkälihakse ja surkiat vattalihakse ja nyy ei ol mittä. Muutaku LÄSKII!! Nyy o muuto toristettu seeki, et mää ole läski ja kauhja läski. Mää kysysi, et mitä toi valkone patja tosa kuvas o, nii see ol mun rasvakerrokseni, voi zeezus, see oli leviä ja laaja, ko pohojanmaan lakeuret. Mää järkyttysi totaalisest. Ihmise siis tartte saara sisäkuva ittestäs, et see ymmärtä, et nyy o torellaki tehtävä jotaki.

Mun tuamio o ny, et mun tarttee opetella uurelles lähes kaikki liikkumine. Määhä ole kova uima ja vesijuaksema ja lenkilläki mää kävisi, mut kivu takia see o ny pannas. Mut mää teen kaikki liia suuril liikeradoil. Vaik ainaha mää ole tiänny et mää ole kovi suurieleine ihmine, ni ny täytty opetella olema piäni. Piän ja vaatimatoine. Onks see ny laitta, laiteta ruatu ruadu taki. Mun ekol, voi herra tähre.....8-b

Sit nää 10 rosenti talkoot. Eli painoo pitäis saara kymmene rosenttii poies. Lääkäri sanos kyl, et muist sit, et mialummi olet lihava ja terve, ko laiha ja sairas. Viiski rosentti auttais, ko läski lähtee ensteks sisäelinte ja tälläste ympärilt ja sit sitä lihaskunto nii perkkeleest lisää. See o mun toivo.

Pynteri nauro, ko ylpiäst sanosin, et kaks päivää o menny hyvi, ole syäny terveellisest. See sanos, et KAKS päivää.. Mää masentusi. Emmää voi ajatella kuukaut tai vuat, enkä laihruttavani kymment tai viittäkymment kilo. Mul o taustal ahmimishäiriö, jos see saa valla, nii se o soronoo sitte. Mää olenko alkoholisti ja nyy mää ajattele seuraava kymmene minuuttii etipäin, et mää ole syämät ja yhre ateria kerrallas, et see o terveelline, yhre päivä, et meniks see hyvi vai huanost ja mitä mää tee huame. Käveleks mää noi portaat ylös vai menek mää hissil. Emmää voi ajatella etepäin enemppä, muu ahrista tulevaisuus, jos mää kuitenni epäonnistu. See o meina nii, et mialummi mää istu leviäs pyärätualis, ko menetä pääni hallinna.

OLEN OLGA, RUAKAHOLISTI.

0492.gif