Kum mut ny yleensä tunnetaan hövelinä immeisenä, nii eno sai taasen myytyä mulle harrastusseuransa arvan, jos piti veikata vappuaamun klo 8 lämpötilaa. Mää paukauti siihe toiverikkaast 12,4 celciust, ko ajattelin et olis mukava jos täälläki olis lämmint, ko itte makasi sillo siäl Kreetal ja oliha tääl lämmint.

Eno soitti mul et nyy sää siskolikka ole voittanu pääpalkinno koko arpajaisis. Mää siin sit iha ymmyrskäisenä, et täh?? Mää ole elämässäni voittanu kaks kerttaa, ensmäise kerra kauniin lasten uure testamenti toisel luakal koulus (mihi mää läheti hätäse vinkasu taivaan Isipappal, et an mul toi, nii emmä mittä muut pyyrä vähä aika, eikä Hää muuto sit antanukka..) ja toise kerra, jonku kehitysvammase ihmise leipoma neulapulla (suklaaruutuja) vammaste arpajaisis ja ne oliva nii sitkiöi, ettei eres mun potila syäne niit. Ja nyy mää oli VOITTAJA!!

Siin ny meni jonni aika, ko hee ei siäl harrastusseuras oike osannu päättä, et mikä see palkinto oli sit. Esittees luki et LAAJAKAISTAPAKETTI. Noo mää sain sit kaiken maalima piänt tilpehööri ja vähä arvokkaamppaki esim. Fiskarssi oksasaha ja mää vähä hunteerasi et kui nää ny mukan tule?? Mut tiätyst mää oli tyytyväine, oliha mää VOITTAJA!!

Sit mää sain sen laajakaistapaketi ja siihe kuulus laajakaista avaus 0 e, wlan-liittymä 0 e ja 7 kk -50% alennuksel kuukausimaksuist, jos mää sitouru 18 kk sopimukse tän firman kans. Mää ajatteli etten mää voines tätä hyväks käyttä, ko mää ole jo elisan kans naimisis seuraava 15 kk ja ajatteli, et mää laita voito huutonetti myyntii, jos siit vaik sais lonkerorahat.

Mää hämmästysi valtavast ja muu rupes sit oikke kovi naurutta ja mää ymmärsi miks niit tilpehöörei oli nii paljo siäl tykö. Täl firmal oli kampanja käynnis: avaus 0 e, wlan-liittymä 0 e ja 3 kk ilmatteks kuukausimaksui. Must tuntus, et muu oli hiukkaste huijattu ja samal niit muit, jokka halus sen pääpalkinno. Mukku mää en ol mikä örrimörri, nii mua lähinnä huvitti tää juttu, mut päätin kuitenni pistä täl firmal vähä palautet täst "päävoitost". Mää kirjotin mielestäni suht asiallise sähköposti, jos ilmasin kiitollisuuteni ja huvittuneisuuteni palkinnost ja mainittin, et tää tais olla heiti 120 juhlavuates arvone palkinto ja vihjasin, et ehkä heiä ei kannattais lähte muka sponsoroima, jos hee vaatii palkinnossas ihmisi sitoutuma heihi 18 kk. Sit lopuks mää viäl sanosi, et arpoi mää kyl osta ens vuannaki, ko hyvä tarkotukse mene ja koska ei tiärä, kosk voitto tärppä uurestas. Mää oli oike tyytyväine itteeni ja ajatteli, et jos joku sukulaisist haluais lunasta palkinno, nii nimellist korvaust vasta hyväntekeväisyyte see onnistuis.

Unohri koko assia, kunnes maanantain oli kirpeä vastaus sähköpostis orottamas muu. Mää luuli ensteks, et see oli mun ystävält, mut see oli ko. firma markkinointipäällikölt, jol oli samanlaine nimi. Siin hää ovelast selvitti mul tän koko homma. Ensteks see on tän harrastusseura vika, jos nee huali tälläsi palkintoi pääpalkinnoks, toiseks hee tuke ja sponssaa melke jokast yleishyäryllist yhristyst ja liikuntaseura ja hyväntekeväisyyt täl seutukunnal. Hee ova paikallises asemas huamattava paremmas tilantees reakoira ongelmi, ko valtakunnallise firma. Hee ova kehittäne verkostoas miljoonil euroil ja se toimii. Kuitenni hee toivo et mää pystysi hyäryntämä tän palkinno hyväkseni ja huamioima, et hee oli laittanu oheismateriali siihe tykö, kute pannulapu ja kännykkäkoru ja muistitiku ja yst. terv. ja sille.

Mää oli iha et SO... paitti, et mää unohri, et mää en voikka reakoira kansainvälisest nii, et mää oli paikallisest, TÄH?? Sit mul tuli kauhia nolo ja paha olo, et mää oli kehrannu tällättis lähte lahjahevost suuhu kattoma ja arvostelema. Ei kai kukka nii hullu ol, et pääpalkinto lähte antajal haukkuma. Mul oli kovi surkia olo ja ajatteli et mää revi sen koko paperi ja unohra koko assia. Vähä aika mää kiittämätöine piahtaroisi olossani, kunnes mää pääti, et paskamarja ei mul mittä hävettävä ol. Mää anno heil vaa ajattelemise aihet ja mun vika ei ol jos hee ova laittane miljoonas kehittämise, eikä raha ol jääny kunno palkintoihi ja mää pääti et heiä asiakkakses mää en men kilo paloinaka, ko hee tuattiva mul paha miäle, ko mää kerraki oli "VOITTAJA!!!"

(Tosi kyl mää sitäki miäti, et mitäs lähri arvostelema, ko en kestäny, et muu arvostelti takas, mut ei kai see ny tähä liity, eihä....)

Terv. Olga Kaarina Karikko, VOITTAJA!!