Tässä nyt vähän välipälää, kun en ole saanut niitä kouluaikaisiakaan roudatuksi töihin. Selvennykseksi, että tulen aina puolta tuntia aiemmin töihin niin katson oikeudekseni käyttää työaikaa vähän netissä istumiseen... Eks jee ;o) Voi kauhja mul unohtus murre kokonas. See johtune varma siit et eile sai luvetuks Heli Laaksose kirjottama Lauri Tähkä ja Elonkerjuust kertova opukse, ni neeki välil kertos pohojanmaaks ja sit kirjakiälel, ni mult jäi vissi kiäl viäl vähä solmul siit säätämisest.

Mää aloti tän aamu tirauttamal oike kyyneleet, ko mää ole niiiiii herkkä, sillo ko elämä suurist rakkauksist kysymys. Täst mää tirauti http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513   Toivottavast tuli linkitetty oikke.

Mää eilä käveli lenki, mää ole alottanu reenaamise ajois ko perjantai o tyky-päivä ja pitäs kiärtä kahren kilsan kunnomittaamis lenkki. Paremp myähä ko ei milloka. Mul toi selkä oireile ni vahvastas, mut pakko see o lopu ikkäs roikotta mukanas, vaik kränä onki. Kilometri jälkke see alkko vihotella, mut en antanu periks, varovast könkkäsi sen toise. Ei se ny kunnokohennukse aut mittä, mut sialul teki hyvä haistel lumist maisema. Mää hunterasi taas mun lahjalista, et mitä mää osta joululahjaks kenellekki. Rose lupas tuara mul siält lushist tuatteit, mut mää meina tilata nee, silläki uhal et postitus kulu o 8,50 €, ko saippua maksa 6,95€. Mut raha meitil raukoil o. Postikorttie sijast ajatteli osta huussi afrikast. See niiko soppi meikäläisel, jol o ain piänt paskaonkelmaa.

Äijö o saanu olohuane kato maalatuks ja seinä tapetoitu. Ja koht se alkka laittama laminaatti. See o kiukkune ja valitta, et tapetit ei ol oikosenas ja kaik o iha paska ja ihmise luuleva, et see o häne vikas. Mul o kauhja paljo ystävi, jokka ensmätteks ryntävä tutkima tapetei, et mil tolal ne kenenki huushollis o, et Äijö pelko o iha aiheelline.. ;o) Mää sanosi et o se ny kumma, ettei 60 vuat vanhas olkitalos pysy seinä suaras, et kyl maar Äijö pitä nyy perustuksi ruppe tukema uusiks, et tapeti ova vatupassis. Mun miälest nee oliva oikke kauniit ja mää oli ilone niist.

Nii se o kuulkka rauha maas ja syrämmes. Viiko lopu kunniaks ole suunnitellu jo nyy, et pikkujoului viätetä ja ainaski yks glögiklasilline juara. Katota loppuviikost <3