Niin se on viikko viärähtäny ja viikonloppukin melkeen. Mää ole täl viikol kiiruus yrittäny hankki mekkoo häihi ja kenkei ja kaikkee ja tiätyst kauhias kiirees. Yhten illal mää koklasi oike rauhas sitä mekko minkä mää oli ostanu kiirees ja piru viä, se oli liia iso ja roikkus mun päällän ikäväst. Jostaki kumma syyst mää sai kuninkasirea, et hyvä body vois muakata läskei ja ehk mekko näyttäis paremmalt. Mää kävi liukkaast suihkus ja suitsutteli tyäpäivä iet poies ja lähri liiviliikkeesee. Jostaki kumma syyst mää eksysi meiti kylä ostoskeskukse ja siäl oleva liiviliikkeese. Mää muute suasi Asemakarul oleva liiket, mutko se oli menny jo viirelt kines. Asemakarul mää e häpeile läskejäni ja mun luattomyyjä saa nährä mun mitä hullummis puristuksis ja see san ain suara mikä osteta ja mikä ei. See o asiakaspalvelu.

Noo mää tryykäsi sinne vinttiliikkeesse ja siäl oli sellane parikymppine nätti likka myymäs ja kysysi sit et onk mittä body tynkkä näi isol ihmisel. Oli siäl ja parit mää sai sovituskoppisain. Yleensä mun onkelma o se, et leveyt riittä, mut ei pituut, ko mää ole ni pitkä ja suamalaine kansa o hyvinki persjalkast ja leviälanteist, mit mää e ole. Siis muu väsytti, harmitti ja äkkiä vaa kiskosi niit bodei pääl ja tiätyst hygienia syist pikkuhousuje ja rintaliivie pääl. Emmää nyy oikke ymmärtäny, et miks mää ny rintsikatki sinne jäti, laiskuuttani varma. Mää valitti yhret ja koko oli E95. Kortilt häivähti 92 euro poies ja kotti takas. Nyt mää koiti niit va pikkupöksyje pääl ja VOI PÄRKKELE, ei mun piänet lotjakkeet täyttäne ko yhre neljäs osa niist kupeist ja hamonenki näytti viäläki pahemmalt. Tissit oli ko tykit, siis kupit oli ne tykit ja tissi roikkusiva jossaki maha pääl. Mää siin sit melkke parku vääntämä ja ajatteli et ei ne kuitenka niit vaihra, ko isol luki plakaatis, ettei ol palautus-ja vaihto-oikeutta. Soiti kuitenki liikkese ja tyttö lupas, et omistaja soitta mul huame.

Soitti see ja mää ampasi ruakatauol sen bodyn kans sinne liikkeese. Naine oli heti sellase olone, mist mää e henkilökohtasest kauhiast tykkä ja hää moitti sitä tyttöraasu, et see ol sen vika, ko ei tullu kattoma sinne sovituskoppi muu. Mä sanosi, et vika o kyl mun ja mun tyhmä pään, mut ei see oikke kuunnellu. No mää sain uure body D90 (mekko ei näyttäny senkään kans hyvält..) ja silmään otti kauniit, seksikkäät rintsikat ja neeki mää himoissani oti pikkupöksyines kaikkines. Myyjä alens mul 3 euro erellisest ostoksest, (ko see ny oli sen tytö vika..) ja sai takas 99,70 euro lisämyyntti. Ekssee ol jo hyvää kauppaa. Tosi bviäläkä mul ei ol harmaint haju mitä mää laita häihi.

Eilä illal maatti Äijö kans sängys ja Äijö alko siin sit sanoma, et hää o ostanu uure kotiparturi, et leikkaaksmää häne tukkas, et see ehtis vähä asettuma enne häit. Kyl see sopi ja aika nätist mää sen sainki, vaik itte sanonki. Viimetteks tiätyst ajo pelkäl teräl niskakarvat ja sit Äijö meniki suihku. Ko hää kuivattel tukka, hää kattos, et ete oli jääny muutama liia pitkä haivana ja varmoin, rauhallisi liikkein ajoi viäl toiselt ohimolt, toise korva taakse. Mää hyppäsi vissi metri sänkys, ko peljästysi, ko vessast alko ni kova kirosanoje tulva ja Äijö o miäs joka ei kauhiast kiroile. Juu, ei siin sit edellekäs ollu sitä teräsuaja, mil pysty vaikutta hiuste leikku rajaamise.. Miäs oli ko kynitty Pelle Hermanni ja nyy meinas tulla mul parku pelkäst naurust, ko en saanu millä sitä loppuma.. Äijö suuttu ja sano, et hän ei lähre ollenkas häihi, eikä hää uskal mennä uloska tupakal, ko varpusekki tippu aira päält ja kuale =oD

Vakava paikka see sit oli, mut emmää pystyny olema virnuilemat, ko mää ajo koko pään klaniks. Ehroti, et jos laitettais itteruskettavaa ja vähä öljy kaljuu, nii olis kärpäsilläkin mukava kiitorata.....

Et saa katto mitä täsä viäl tapahtu enne ens viiko loppu :oD Mukava viikko kaikil!!!

Aini, pikku eeditti viäl. Mul oli läksijäisjuhlat erellisest tyäpaikast perjanta ja mää sain niimp pal mukavei lahjoi. 6 sinist Taika-muki ja servetei, 120 euro lahjakorti kultasepä liikkeese ja aiva ihana korti, jos tiätenki oli melke pelkästäs mun kuvei ;oD Kyl muu hiveli..