Onko kenelläkään tietoa eri keittiövalmistajista, ehkä mielummin näistä halvemmista. Ikea, kalustetukku, keittiöjätti jne.

Tietoa jakoon kiitos!!!! Ja ei haitta, jos joutu itte kasama.

Mää sit eti netist semmose osotte ko halkoliiteri.com ja siältähän niitä klapei sitte alko löytymä ja sopuhintaan ja kotti kannettun. Ikän ei pitäsis aliarvioida netin voimaa. Soiti sit semmosel vanhemmal miähel ja oli oike mukava tapaus. Lupasi, et kyl kuivi klapei löytty ainaki joulu saakka , et mää sit hunterasi et jos viis-kuus pinokuutio ottasis sekaklapi, semmost 33 senttist. Mää sen vissi jouru sisätiloihi kantama, sewwert mää vissi ossa tehä vaik en mittä muut osasiska. Kuimontas askelt siit sit tuleka jos o vaik ne viis kuutio, siis metri kerta metri puuklapi, syli mahtu aika piän osa kerrallas ja matka o kymmene metri ja toise takas. Aika mont kerta siin sit mennä .

No semmottas sit, et ensmäistäkä remonttitarviket ei olla ostettu ja Äijöl tuli kauhia huali, et raha ei riitä. Mää ei kertakaikkia jaksa murehti tommosi asioi. Riittää jos riittää ja jos ei riitä, ni paineta lisä. Ei se murehtimalla parane. Ko pääsis ny va alottoma, ni sit saatas sitä rahaki menemä.