Mää ole ollu aika lairoiltani tän Eerika-jutu takia pitemmä aika. Mää ole ollu ni vihane, mikä V***U siinä o voinu mennä ni vika viraomaiste pualelt. Tai kyl mää tiärä. Säästämine ja resurssie piänentämine ja tehostamine ja vaitiolovelvollisuus ja oma persiin suajelemine. Mut silti, tapaus o ni räikiä.

Mää ole josku hunteranu, et maalimas o va ihmisi, jokka o toivottomi tapauksi, vaik mitä yrittäis. Pää voi olla ni kipiä, et mikä ei auta. Päihrekoukku voi olla ni syvä, et mikä ei auta ja sit o näit joil o kaik menny alust saakka iha päi helvetti ja kuka ei ol auttanu. Mitä sano nuarel, jota isä o hyväkskäyttäny, veli o jatkanu ja ensmäset spiidit o vedetty 12 vuatian suane ja käyttö o rahotetty myymäl itteäs. Tilanne ei ol todellaka mikä win-win. Siin o niiku jotensaki turha saivarrella ja hymyillä, et kyl sä kato selviit. Vittu kato sä pääset puale vuare pääst terapia ja katkol ja ehkä saat asunnonki joskus. Voi olla et terapia lopeteta kolme kuukaure pääst säästösyist, mut hei kato kyl sä pärjäät!

Ja yks mikä muu jotenki muute kauhistutti, oli reilu 10 vuatiaire laste hoilaama Raptori Oi beibe-biisi. Nykyaikan tämmöst insestist, ryhmäseksist kertova biisii ei päästettäis eetteri. Mut tää biisi o niinku hyväksytty. No onha se parikymment vuat vanhaki.

Mä tapasi yhre toivottama tapaukse. Hää oli kymmenise vuat sit nii syväl, et siin oli tullu pohja vasta jo aikoi sit. Hää kerto et hänelo kolme lasta, hyvä vaimo ja hää o ollu raittiin seittemä vuat. Kaike lisäks hää o perintätoimistos töisä, mihi oli kantanu kaik rahas mone vuare aja päästäkses veloistas irti ja sovitettu velkas nii sanotust yhteiskunnal.

Et kai sitä toivo sit o toivottomissaki, mut helvetillise tahrovoima se vaati ja ei siin piän helppi yhteiskunnalt tekis yhtä huano.