Nyy o sillee, et kaik maalima toitottaa, et taantuma tulee ja mitä ilmeisemmin tappaa. Ei puhuta mistään lamasta, vaan trendikkääst taantumast. No nyy kävi niin, et Olga o ollu koko vuaren niin kiltti, et sai ilmeisest kaik taantuma lahjat tai sitten vaan pukki taantus sopivast Olagan ovelle ja jätti jättilastin lahjoja siihe, ko ei enää jaksanu.

Rakkaimmast lahjast vastas tänä vuan mr. Dragon, joka oli piirtäny oman kortin, jos luki, et MAALIMAN PARHAAL KUMMITÄRIL. Lisäks oli jääkaappimagnetti, josa oli enemmä liimaa, ko askarteluaineit ja itte tehty joululiina ja piänii kuarrutettui syränpiparei. Kummitäril meni syrän ihan kippural täst ihanast lahjast.

Hauskin lahja oli Saaralta, joka anto Wagner- mukin, josa Wagner piarasee ja jos on teksti, et PIIRRETTY PIERU EI HAISE. Lisäks oli iso pakkaus korvatulppii, karkkii ja Arnoldsin donitsi-lahjakortti. Mukana oli viästi, jonka sisältö oli suurin piirtein sellane, et ko huanost nukkuu ja toinen kuarsaa ja pieree, nii apu on lähel. Laittaa vaan tulppia korviin ja siaraimiin, mut isompaa tulppaa hää ei ostannu alareikkään, et saaraan sellane perätuuppari iha itte ostaa. Jollei muu auta, ni kiukuis valvoes voi syärä karkkii ja pahimmas tapaukses käynnistää pikku punton ja ajaa orottelemaan Arnoldsin avautumist, et saa verensokerin kohral. Äijö oli kovin kummastunu täst lahjast ja kysys et onks see ny iha varma sul, ettei see ol hänel tarkotettu.

Kallein lahja tuli Rva Merelt, ihana Marja Kurjen mohair-poncho. (Iha liikkaa laittaa rahaa palama..) Ja rannekoru, misä oli eri ikoneitten kuvei.

Kirjalliset lahjat tuli Rva Pomolt Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä. (Ihana!!) Ja Rosetalt suara tykitys monen vuaren kokemuksel, historiallist romaanii ja täl kertaa Orasen Fanny.

Sialuu hivelevä lahja tuli Laurenzilta, puhelinsoitto pitkästä aikaa, jossa hän kehui mun lokiain miälenkiintoseks ja hyvin kirjotetuks (iha punastusi). Laurenz on mun yks vanhimpii ystävii.

Pynterilt tuli Nomination-korupala, kaunis vaalianpunainen syrän. (Tosin mul ei ol Nomination-ranneket ;oD ) Ja tukkaliimaa, et kutrit pysyy ojennukses.

Lealt tuli käsintehtyy saippuu ja kuusenkoriste, vanha lasinen pallo tai syrän seekin oli.

Äireelt tuli matka maaliman ympäri, kilon Maraboun Around the World- suklaarasian muaros. Mää en koskaan saanu ni kaunist suklaarasiaa, enkä ol ollu ni ilone suklaast. Kilo suklaat on kolme kiloo mun vyätäröl.. Ja tuli siivouslahjakortti, IHANAAAAAAAA!!!

Ystävältäni Sohvilt kaulaliina, joka oli miälenkiintoinen värivalinta... ;o))

Nyy mää varmast unohri jota tärkiää, mut antakee armoo, muu ei ol pukki muistanu näin mahrottoma runsaast, sit kahreksankymmene luvu lihavie vuasie jälkke ;o)

Nii tiätyst kaik tekstarit ja ja ajatukset ja kortit mitä tuli vanhoilt ystävilt ymbärs ämbärs maalima. Kiitos teil, vanhaki viäl liikuttus.

See o nimittäs ni, et ei materia mittä, vaik mukava onkin, va se, et Jumala o sianannu muu sellasil ystävyyssuhteil ja semmosel suvul, mikkä o ko kärpäne liimapaperis, ei lähre kirvekselläkä. Sitä mää oikestas kaikil eniten toivoisinki, välittämist toisist ja yhteisöllisyyt. T. Liikuttunut Olga