Ainakin Mimosan blokilla on pyörinyt tälläinen kysely, jossa pitää kertoa viidestä itselleen tärkeästä kirjasta. Minäkin haluan!!!

Tommy Hellsten: Virtahepo olohuoneessa. Tentin aikanaan päihdehuollon kurssilla. Minulle syyllisyydestä vapauttava, elämänviisautta pursuava kirja.

Kaari Utrion tuotanto. Aina ihanaa kun tulee uusi Utrio. Oli se tietokirja taikka romaani. Tosin ihan uusimmat eivät ole olleet niitä parhaimpia. Valitsen niistä Sunneva jaarlin tyttären seikkailut. Eli Sunneva Jaarlin tytär ja Sunneva keisarin kaupungissa.

Jaakko Heinimäki: Suomen lasten raamattu. Vihdoinkin raamattu muodossa, johon jäin koukkuun.

Astrid Lindgren: Ronja Ryövärintytär. Mikä nyt voi olla parempi seikkailutarina.

Tove Jansson: Muumipappa ja meri. Vanhenevan ihmisen tarinaa luopumisesta ja sen vaikeudesta. Vaikuttava teos.

Hitto saako näitä olla vain viisi?? No pari tykö. Tuomas Vimman tuotanto. Stieg Larssonin Millenium- trilogia. Paolo Coelhon tuotanto. Diana Gabaldonin tuotanto. Ken Folletin: Taivaan pilarit ja Maailma vailla loppua. Mauri Kunnaksen tuotanto.

Nimissä voi olla virheitä, koska laitoin ne ulkomuistista tuohon. Haluan haastaa Irenen, joka on kirjallisuuden suurkuluttajan ja jos se vielä olisi mahdollista niin Rosen, joka ammattinsa puolesta joutuu lukemaan valtavasti kirjoja.