Nii se notta ei tullu viisuvoittoja Suame ja olimmää sitäki miält, et jos mee oltas pistetty Lauri Tähkä ja Elonkorjuu sinne viuluu vinguttama ja laulama jonku hempiä biisi, ni Yleisrariol olis ollu taas paska housuis, et mist nee raha nyy tehrä juhlie järjestämise.

Se o kuulkka nykyäs kummallist, et jos sää halua mennä hyvi ulos syämä, ni ei oikiastas kannat lähte ollanka koton poies tai sit mennä lähimmäl hualtoasemal syämä. Mee oltti taas tosa Koskikaru Nestel syämäs ja härk punaviinkastis oli piru hyvä. Mää oikke kysymä, et oliksää itte tän kastin tehny ja kuulemma oli. Mää muuto huamasi, et nyy mää meni vähä ylemmäs varssinasSuame ko mää sano kasti, meil päi sanotta kastikke tai soosi. Sallatti ja simmottos. Noo kuitenni. Äijö ko tark rahostas ain välil ja vähä niiko Sulo Wileeni, päätti et jälkiruuaks ei mennä toril pehmiksil, va haeta pari paketti Litku Gelatelli jäätelöpuikoi, Äijö ko o kova syämä jäätelö. Hää sano, ko ei lapsen koska saanu, ni nyy tartte otta kines monelt vuarelt jäätelökiintiöt. Mul passa, mää tykkä jäätelöst, vaik ei ny sais. Ei mittä sais.

See mitä sais, olis tua paskruaho kitkemine tualt takapihalt. Ristus notta mää inhoan sitä tyät. Rva Puutarhuri o yleensä hoitanu tän homma, mukko ei hää ol kehrannu mult kunno korvaust pyyttä, ni emmääkä kehta hänt hätyyttä. Mää ole ottanu Rambo apu, en sitä Sylvesteri, ko semmost suihkutettava myrkky. Tänä pers pitkän repisi suurimppi keskelt piha, mut tää o vaa niii hävittyy jo alkajaisiks. See o niiko Suame euroviisu. Jollei ota järemppi hirviöi käyttö pihal, ni turha toivo. Tairan kaivaa keltasilt sivuilt asfalttivirmoje numeroi..