Mää sain tän Sesilelt, et kiitoksii nyy va mahrottoma paljo.

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.
 
Aistit:
Makuaisti: Mul o kauhhia tarkka makuaisti ja vaistomaisest tiärä mikkä ainekse sopiva yhte, siks mää ole aik hyvä ruakka laittama. Makuaisti tartte auvuks myös muit aistei, et see tunnista eri raaka-aine. Tee voi kokeilla, laittaka huivi silmil ja sit joku syättä teil eri ainei, ei ol nimittäs kovinka helppo. Aistit va pela yhte, ni hyvi, et jos joku sortu elo tiäl, muut pyrkivä kompensoima sitä.
 
Näköaisti: Rakkaat ihmiset, luonto, elämän kauneus. Jos jostakin pitäis luapu, luapuisin kuitenki varma täst. Mut ole onnelline, et ole nähny rakkaat ihmise ja luanno färit. Et ruahikko o vihriä.
 
Tuntoaisti: Toisen ihmise koskettaminen, rakastaminen. Toisaalta viha, katkeruus, pelko, kroppa muistaa kyllä mitä sille on tehty.
 
Kuuloaisti: Ympäristön äänet, lasten nauru, vanhusten juttelu, sanoilla rakastaminen. Jos näkö menisi, tulisi kuulo tärkeäksi.
 
Hajuaisti: Jos ei olisi hajua, ei olisi makua, oliskos sitte elämän makua? Hajut o mul kauhhia tärkei, mää valkka jopa ihmise mist mää pirä haju perustel. Ihmise pitä haist hyvält, siis iho perustuaksu. Pahahajust ihmist ei eres sexyman212-tuaksu peitä. Muistan mamman hajun, äire haju. Hajut ja muistot pelavat mul käsikäres. Kualle ihmise haju o omas, mut siin ei ol pelkkämist, se kerto va, et sialu o lähteny ja roppa o jääny ja sitä ei pirä muistossas palvo.

Ilma aistei olis vaikkia saara elämäst mittä irti, onneks meil o ne.