Mää heräsi tänä aamun ankiast. Kuukautise oliva tehne tuloas eilä ja tyypillise tapaansa, nee oli alkanu yäl.

Mun kiarto kuulu, et puales välis kiarto o jumalatoine särky ja turvotus, mut see särky repäsee muutama kerra ja helpotta. Munasolu riuhtase ja riahu munasarjas. Viikko enne mää ole valmis tappama jonku ja miälelläni ole ja mökötä va. (Tosi se ei ol juur mahrollist, mut henkisest, tällö mää myäs päätä ain jättä Äijö, millo mistäki syyst..) Kaks päivä enne mää alota siivoma ja mää ole huippuenergine. Ensmäsel päiväl kroppa uumoile, et koht sattu ja sattu kova.. kroppaa pelottaa, mut miäl ei ol ehtiny viäl muka, ei vuato, ko tippa. Toisel see rävähtä, tajunna pimentävä sykkivä kipu, joka tyänttä munasolu ulos, H-I-T-A-A-S-T-I. Ei kivul ol mittä kiiret minnekä. Oksetta, pyärryttä, henkittäminenki sattu, vatta o kural ja hymy o syväl perssiis. Sitä kestä noi 6 tuntti. Kuus tuntti helvetis. Tätä iha lääkäri kehotuksest, et pääse töihi, lääkitä näin. 2 pvä enne aloteta burana 800mg syämine, pahimmal tuskal veretä lisä burana ja jollei olla töis, 2 tabl. Panacodia, joka kuulemma vasta morfiiniruisket. Eikä see ni aut, mut pysty olema. Lääkäri o lohruttanu, et kyl see siit ko lapssi synty. (Hei halo, vauva kuljetus ei ol kovast yrittämisest hualimat pysähtyny koska täl asemal.)

Aamu oli ankia ja kankia. Mää ei ymmärrä, mite vert voi olla alaselk täyn, muttei sänkys yhtä. Ei silläs, mukava, ko ei joutunu petauspatja-pyykil, mut omituist kuitenni. (En muuto tarkastanu oliks Äijö henkis aamul ko mää lähri, jos mää ole vaik murhannu sen yäl..?? Täyttyki soitta sil.. Henkis oli..) Mää oti heti noustessani sitä Buranaa 1600mg ja meni likoma lämpimä suihku. See nimittä auttaa ja hellittä kramppii. Sit mää meni hakema pikkuhousui ja sidet. Mun silmä menivä ymmyrskäisiks. JUMALAUT, mun sire ilkkuu mul, et LUCKY YOU!! Ja kirsikoi ja onnellist keltast päälliskäärees. VOI BÄRKKELE, että voi saara terveyssire ihmise vittuuntuneel tuulel heti aamust. Yksinäs saratteli ja hyppeli toine jalk viäl pöksys kines pesemä hampaitani. (Yleensä mää pese hamppaani suihkus, mut näil aamuil mää ole eresvastuuttomas tilas ja puale hommist unohtu.)

Mää rupesi niit hampaittani pesemä ja mää oli ostanu sellast uut sinist hammastahna, jonka piti vaalenta hampait ja ihan tot etuhamppa olivakki oikke kiva valkose. Ja nee korostiva nätist, mun keltasii kulmahamppai, jokka nyy näyttivä haalia vihertävilt..

Väri lähti iltapäivään mennes poies. Hammasharja o viäläki sinine. Kuukautiskipu o laantunu tält erä.