Mää oon ollu pikkasen hualissani tästä varallisuuresta ja siitä, että saanks mää rahaa kokoon niimppal, et pysty ostama kaikke tarvittava vauval, sit ko se aika ja paikka tule. Turhaa mää murehri.

Murehtimine o varma tyypillist kaikil vähä vanhemmil enssynnyttäjil. Sillo ko o nuari ni huntera, et kaik järjesty, eikä hualt huamisest. Mul ny o kuitenki autovelka ja kulutusluatto ja talolaina ja vaik mitä ja ens kerta hunterasi jaksaksmää töitäkä tehrä. Pysyksmää terveenä ja sitä rata. Huamakka mää ole ain seissy ni omil jaloillain, etten mää hunteranu yhtä esmerkiks Äijö panost assia, joka kuitenki tekis kaikkes mun ja lapse ete. Mää hunterasi va itteäin.

Nyy näyttä silt, et mun ei tartte oikeastas osta juur mitä.

Pynteri avas tänäpä vauva vaate- ja tarviketili aiva mahtavil kirppislöyröil ja Sir Eino vauvavaatteil. Esim. iskemätö Timberlake potkupuku 1,50€ semmone mallia lämmin. Asiaa tuntemattomil, et se o kauhhia kallis merkkivaate. Vauvavaatteire Dior. Ja kaikke muut kiva ja tarpellist. Hunterasi vauva nukkumist ulkon vaunuis, Rva Pine soitta, et hää lähte tuama Pohojanmaalt lampavillast ulko-nukku-pussi ja muit vauva vaattei. Rva Merelt tule syättötuali, yhristelmävaunu, patja, autoturvakaukalo jne. jne., Rva Tori ilmoitti, et tuu valkka neljärt rattaist haluamas ja itkuhälytint, babysitteri jne. jne. on. Et nyy olis niiko viire vaunukki tulos ;DD Ja kun mää tiärä kaik nää ihmise, ni tavara ja tarvike ei torellaka ol huano mitä o saatavil.

Voi vitsi mää ole ilone ko peippone ja kauhia huajentunu. Kyl tää täst suttantu.

Rakenneultras olti ja kaik o kauhhia hyvi ja sukupualiki tuli melko selväks, mut hunterata ny kuitenki pikkuaika sitä viäl.

Tänäpä mun vanha henkiystävä Laurenttius tuli kahveel ja mee praatatti neljä tunti putke maalima paremmaks. Äijöki hääretti lähimpä kansakuppila, et saati ratkasta elämä suuri kysymyksi. Laurenttiuksest o tulos isä näil näppäimil ja hää oli aika suvaitsevaine mun äitiyshössytyksel ;DD Noo jutelti mee ny muitaki, iha va Laurenttiukse testosteronitaso vuaks ;DDD Ja mää tiärä, et hää torenäkösest luke tän, ni kiitos sul et kävi, mul o nii hyvä miäli.