Voi niit joku pikkupöksyikski kutsu, mut mul nee tuppa olema tota luakka: lakana ja paalinarut. Noo mää täsä hunterasi, et sillo ko mul oli vähä raha (o viäläki), mää satsasi kuitenni alusvaatteisi, laukkuihi ja kenki ja laatukosmetikka. Köyhäl ei ollu vara olla hankki huano ja lisäks mun atooppine iho ei siätäny mitä tahas meikkei.

Nyy mun palkkataso o noussu noi pualeltoist mitä mul sillo oli ja alusvaatelaatiko sisältö huanontunu sil toisel pualel. Mää osta hiustuatte päivittäiskaupast (enne kampaajalt) ja entiste Estee Lauderi tuatteide sijal o Loreali meikkituattei. Mää huakasi helpotuksest ko huamasi, et ripsiväri mul o erelles Kanebo38. Et eres jota. Tosi mää e nykyäs eres meikka ja käyt sitä ripsari. Voi jeekala, enne ko mää lähri paari, mul oli huule hualellisest maalattu mahtava punaseks ja ripse ni tärrelläs. Jopa ni tärrelläs, et kerra sai kyynärpääst isku silmäni, ni kaik ripse katkesiva juuri myäre, mut silmä ei tullu mustaks.. Kesti pualtoist kuukaut, et ripse kasvova entise mittasas eli semmosiks pualentoist senti pitusiks. Mul o aik pitkä ripse, mut ko silmä ova piäne, ni en niit ol korostanu, mut huuli sitäki enemmä. Yks poik ala-astel kiusas muu huutamal mun perä TURBOHUULI, TURBOHUULI ja mää häpesi. Kahreksantoist vuatian oti punasempa ja loistavimpa ja kiiltävimpä huulipuna mitä löytys ja sit oli simmone villitys, ko laitetti chilijauhet huuli, ni joha oli TURBOHUULET. Mut sivuoireet oli aikaste ikävät ni jätetti seeki sit. Tää kokeilu oli muistaksein Rva Pinen kans, joskus vuanna keppi..

No juu kuitenni se assia, mää heräsi, et mää ole antanu ny itteni iha rupsahta. Varpais ja navaseurul kasva karvoi, mikkä mää ain ole hualellisest nyppiny poies. Muutki karva rehottava, kainalokarva sentäs eres kerra viikos ajele. Jumakekkala, Luaja kiitos, et mul o eres kerra kuus valmiiks sovitut kosmetologi- ja kampaajakäynnit. Muute mää olisi viäl astet lähempä muumie mörö-hahmo ko nyy. Herrajeekala, alushousu ova virttynei ja muatos menettänei, rintaliivei ei kehta yleisis tilois riisu ja lycra kumminauha va sinkoileva niist. Enne mul oli sukkanauhavyät tai stay upit, korselettei, tissiliivit viimese pääl ja housu, jollei sama sarja ni ainaki sama färi. Yks äire ystävätär toi mul Lonttosest kaikke hauska ja mukava sänkykammarileikkeihi, ko Suamest ei oike saanu ko teettämäl ja siihe mul ei ollu vara.

Mää ole nyy järkyttyny tähä assia, et alo sit juttelema tätä onkelma Äijöllekki, ko tää o niiko jotenki nyy häne vika. Äijö katto muu vähä aika, piaras ja sano, et AHA. Aha, mää sanosi, aha. VAI AHA!!! Eks miäs ymmärrä et mää voi joutu häpiä, jos jään auto al tai saan sairaskohtaukse ja mun viärä riisuttavaks sairala tiarottoman. AHA VA!! Sairaala euko naurava ko vetävä klappu raksi, et alushousu, parhaimmas tapaukses pistävä roski ja laittava, et tulle onnettomuures korjauskelvottomaks...

Onneks o tulos ne Helena alusvaatekutsu ja Äijöki lopultas murahti, et hänt ei kiinnosta pätkäkä sun pöksy, va se mikä siäl al o JA PISTE!