Jumakekkala, mää saines tänä sen uure tualin, mist viimeks ol puhet. Muu suarastas vähä vitutti, ko kömpesi koti Marja Kurje mohair viitta paskasen, laukku roikottae, postipaketti toises kainalos, kukkakassi toises ja tuali kolmannes ja pehmuste neljännes käres (mää ole erelles sitä miält, et muust olis tullu hyvä mutsi..) ja Äijö makas härskinä sänkyl inahtimatika. Minen nimittäs apu pyyrä, jollei toinen taju itte..

Se mohair viitta oli joululahja Rva Merelt ja muu alko korventa jo siin vaihes, ko hain sellast suihkulähret töihi ja see paskane lähre sotki mun vaatte. (Ja auto.. mut auto siivous o Äijö heini..) No rouratti see lähre toise kerrokse ja mää rupesi sitä limanuljaska pesemä ja tiätenki sotki paitani ja housuni sellase ulkkuspaskan harmase mönjä. Emmää sitä tiätenkäs oliska alkanu laittama, mutko meil tule aamust tutustuji Virma 32 kappala ja tiätenki yritetä olla mahrollisimma fiinei. Siihe saak kaik hyvi, mut sit see paskiaine ei suastunu toimima, tai vet tul kahrest reijäst, muttei siit kolmannest ja tää kuulkka ei ollu mikkä mannekenpiss-patsas. Ko tökkäsi sorme toisse reikkä, ni sit pulputti siit kolmannestki. No jumakekkala seisoks mää huame koko päivä sormi siin reijäs, et lähre toimis, häh?? Anno periks ja oti yhteyre vähä viisaamppa henkilö, joka neuvosis kuink täytty toimi, mut pääti säästä nee oikiat pelastustoime aamu härdelliin sit. Teen niiko 32 sämpylä, 32 pulla, 10 litra kahve ja pari litra teet ja korja sen lähte, tai sit teen vasemmal ja oikial tuki sitä toist reikkä. 

Liäväst sit mää järkyttysi kuink paskane mää oli ja mun tartti men posti viäl, sit see viitta oli väärält pualeltki paskane. Ko mää pääsi niitte kantamuste kans kotti, ni pääti testata ulkon laituril sen tuali ja voi hevo persse vit, tuali kesti, mut lauta tualin al ei ja jalka uppos kolkyt sentti laituri läpi, enne ko maa tökkäs vasta, jonka seurauksen ehtisi häri huutta "TIMBEEE!!", enne ko rojahri pitki pituuttas sorsie pääl. Henge vahinkoilt vältytti, mut puise sorsa ova lähinnä sytykke tasost tikku täl hetkel. Jalka särki ni jumalattomast, mut mitä ko just oti vapaehtose tapaturmavakuutukse, toise pääl (siis en ol ehtiny lopettama sitä entist), ni arvakkos murtusiks mikä paik. No ei, olis siinäki kymppitonni netonnu ja tiätenki eli-ikäsi kipui, mut ei. Ens viikol, ei ol vakuutust ja 15 luut poikki..

Kiukustunen ruiski paskruaho myrkky ymbärs piha ja tiätenki käsi ja jalkoihi kans. Sinermä viäres alko olla punertumaki, ko oon sen verra allergine.

Meni suihku ja paiskasi nee likase vaatte pyykkikonese ja ohjelma päälles. Aloi kuulostelema et nyy kolise liikka kones. Äijö o jättäny varmast vyä housuihis, pysäyti kones ja orotteli, et kones avais luukkusa. Siällähä see mun pual vuat sit Rva Pomon ostama uus tyäkännykkä puhristus totaalisest.

Mää makka nyt sänkys ja orota, et sateliitti tippu kato bääl.