Mää unisas harrasti aamuyäl seksi. See oli tual Turutiä pääsä ja siäl oli olevinas rättikauppa. Mul tuli puhelisoitto ja pyyretti tulema kysese aksoni. Mää oli monest kiältäytyny, mut nyt ajatteli et kerta kiallo pääl. Meni sinne ja joutusi orottama ko oli niimpal asiakkai, siis ostamas kankai. Miäs oli pyylevä, ponihäntäne ja vaaleatukkane. Sanos, et vihroinki sää tule, mää ole niin kaua sua orottanu. Miähel oli karvaläpälline hattu pääsä, semmone, kyl tee ny tiärä, vanhoje miäste hattu. Karvahattu. Hunterasi, et ai kauhia, toi mun kumppani o kaupunkimme legendaarine portsari Paska-Arska, jota mää e voi siätä. Tai voisimmää hänt siätä, mut en häne sovinistisi jutui.

Ruvetti hommi ja miäs oli hellä ja hyvä. Ajatteli, et ei tää voi olla Paska-Arska ja eihä se ollukka ko Duudsoneitte Jarppi. Miäti, et on se kumma ko ei nykyäs sänkykumppaneitas tunne. Onk maalima menny lairoltas?

See mul jäi miäle, et Jarpi silmä oliva viisa ja kärsivällise ja miäs oli hyvi rauhalline ja varma. Ja see, et pitäsis maanata tilata kaks lippu Duudsoneitte Salo keikal. Lipu ova tulle myynti.